Oktober Food Truck Festival 2024: Γεύσεις, Διασκέδαση και Κοινωνική Προσφορά!

Το Oktober Food Truck Festival έρχεται από τις 17 έως 20 Οκτωβρίου στο Κτήμα Φιξ στο Ηράκλειο Αττικής, φέρνοντας μαζί του μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες από food trucks, μουσική και άφθονη μπύρα.

Η εκδήλωση φιλοξενεί την ομάδα Anatolia Street Food, από τον Φάρο του Κόσμου. Αποτελούν μια δυναμική ομάδα νέων ανθρώπων Ρομά, που φέρνουν στο φεστιβάλ την αυθεντική τσιγγάνικη κουζίνα. Με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, μέρος των εσόδων του φεστιβάλ θα διατεθεί για τις ανάγκες σχολείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Είναι προτεραιότητα του Σωματείου Street Foods in Greece να ενισχύει την τοπική κοινότητα και να προσφέρει σε συνεργασία με τον Δήμο στήριξη στις εκπαιδευτικές δομές της περιοχής, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινωνική ευημερία.

Η διοργάνωση στην Ελλάδα σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από μπύρες, που καλύπτουν κάθε γούστο – από παραδοσιακές βαυαρικές, μέχρι τοπικές ελληνικές ετικέτες και craft επιλογές. Σε ένα φιλικό, καταπράσινο και εορταστικό περιβάλλον, θα απολαύσετε εκλεκτές μπύρες συνοδευόμενες από λαχταριστά εδέσματα, όπως λουκάνικα και πρέτσελ, burger, γλυκό του Δούναβη, Corn Dog και τόσες άλλες γεύσεις πάντα με τη συνοδεία μουσικής.

Τη διοργάνωση αναλαμβάνει το Σωματείο Street Foods in Greece, γνωστό για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που προωθούν το street food πολιτισμό στη χώρα μας. Με εμπειρία από φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, το σωματείο φέρνει την αυθεντική ατμόσφαιρα του Oktoberfest συνδυάζοντας τη βαυαρική παράδοση με τις μοναδικές γεύσεις από food trucks. Το Oktober Food Truck Festival τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Δείτε το Promo Video εδώ