5)”COOKatHOME”: Επανάσταση στις σάλτσες μαγειρέματος!

Λεζάντα: Χρήστος Βογιάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της PROVIL ΑΕ

Ένας νέος τρόπος να μαγειρεύουμε αγαπημένα ελληνικά πιάτα ήρθε για να μας εντυπωσιάσει!

Πρόκειται για το COOKatHOME, που είναι δημιούργημα της οικογένειας Βογιάννου με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Η ιστορία της ξεκίνησε τη δεκαετία του ’20,  με κύρια ενασχόληση το εμπόριο τροφίμων. Από τότε, η οικογένεια ανέπτυξε μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από τη διατροφή και αφιερώθηκε στην αναζήτηση και επιλογή των εκλεκτότερων πρώτων υλών μαγειρικής.

Ο κ. Χρήστος Βογιάννου πριν από τρεις δεκαετίες ίδρυσε την εταιρία ΠΡΟΒΥΛ Α.Ε. «με αντικείμενο την παραγωγή και επεξεργασία εξαιρετικών υλικών και την ανάπτυξη μελετημένων και ισορροπημένων συνταγών για την επαγγελματική εστίαση, δημιουργώντας έτσι, τις προϋποθέσεις για να φτιαχτεί ένα καλομαγειρεμένο φαγητό».

Το COOKatHOME, δημιούργημα της ΠΡΟΒΥΛ, εμπνέεται από τη σημασία που έχει το καλό φαγητό για τη ζωή των Ελλήνων. «Αποστολή του COOKatHOME είναι να διαδώσει τις γεύσεις και τη διατροφική αξία της ελληνικής κουζίνας, η οποία εκτός από γνώση και μεράκι απαιτεί σωστή προετοιμασία, μια καλή συνταγή κι ένα ντουλάπι γεμάτο με σπουδαία υλικά».

Έτσι, δημιουργήθηκε μια μοναδική σειρά από σάλτσες για μαγείρεμα και μείγματα για ζύμωμα μπιφτεκιών, σε εξαιρετικούς συνδυασμούς για να μαγειρεύετε καθημερινά στην κουζίνα σας,  υγιεινά και νόστιμα φαγητά στην κατσαρόλα ή στο φούρνο, χωρίς το άγχος του προγραμματισμού και τη φασαρία της προετοιμασίας.

 

 

 

info

Τα προϊόντα COOKatHOME είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά και δεν έχουν συντηρητικά.

Όλες οι Σάλτσες Κατσαρόλας, οι Σάλτσες Φούρνου και τα Μείγματα για ζύμωμα αφράτων μπιφτεκιών COOKatHOME περιέχουν μόνο αγνά, πλούσια και φυσικά υλικά.

Στη σειρά σαλτσών μαγειρέματος COOKatHOME θα βρείτε:

Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

Κοτόπουλο Κατσαρόλας Λεμονάτο

Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό

Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο

Κοτόπουλο Φούρνου Μπάρμπεκιου

Κοτόπουλο Φούρνου Κάρυ

 

Στη σειρά Μειγμάτων για μπιφτέκια COOK at HOME θα βρείτε:

Μείγμα για Αφράτα μπιφτέκια μοσχαρίσια

Μείγμα για Fitness Μπιφτέκια κοτόπουλου

 

Τα προϊόντα COOK at HOME, είναι ήδη τοποθετημένα στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων Super market πανελλήνιας εμβέλειας και σε πολλά τοπικής κάλυψης στην επαρχία.

Αναζητήστε τα! Μαγειρέψτε τα! Δοκιμάστε τα!

Νέο Site: www.cookathome.gr

 

Της Βένιας Αντωνίου