7) Ηarmony Muse: Η φύση έχει τη λύση!

Ντιάνα Χριστίνα Κούζα – Εμπνευστής της Harmony Muse Selfcare

Η Ηarmony Muse Selfcare είναι αποτέλεσμα έμπνευσης, έρευνας και… μαγείας! Η Ντιάνα Χριστίνα Κούζα – Εμπνευστής της Harmony Muse Selfcare μας μίλησε γι’ αυτήν… για τη φιλοσοφία και τον όμορφο κόσμο της.

Πώς γεννήθηκε η Harmony Muse και ποια είναι η φιλοσοφία της;

Κάποιος θα έλεγε ότι ήταν μια εσωτερική φωνή… ο καιρός για μια νέα αρχή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αν έπρεπε να τοποθετήσω τη στιγμή που πήρα την απόφαση, ήταν ένα μεσημέρι Κυριακής του 2020. Μετά από σχεδόν μια δεκαετία εργασιακής πορείας σε εταιρίες του εσωτερικού και του εξωτερικού, ένιωσα ότι η δουλειά που έκανα περιόριζε τα όνειρά μου, την επιθυμία μου για δημιουργία.
Αυτή η εσωτερική αίσθηση, την οποία συχνά αγνοούμε, έπαιξε
καθοριστικό ρόλο. Πλημμυρισμένη από νέες ιδέες και όρεξη να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω, είχα το κίνητρο και τη δύναμη για τις νέες μου δημιουργίες.
Έτσι έγινε, ο καρπός μιας ολοκληρωμένης έρευνας, αυτοεξερεύνησης, μάθησης… με λίγη μαγεία, οι κατάλληλοι άνθρωποι προσελκύσθηκαν στην ιδέα και γεννήθηκε η Harmony Muse. Η έμπνευσή μας είναι η ομορφιά της φύσης! Η Harmony Muse είναι ένα απαλό άγγιγμα της φύσης, σταματάει τον χρόνο για μια σημαντική συνάντηση με τον εαυτό μας. Χειροποίητα, φυτικά συστατικά, εμποτισμένα με αιθέρια έλαια και βότανα κορυφαίας ποιότητας και ηθικής προέλευσης. Η Harmony Muse δημιουργήθηκε με τη σκέψη σε σας, στο περιβάλλον, στα ζώα, στις επόμενες γενιές… Χωρίς συμβιβασμούς – αυτό που αξίζει η κάθε γυναίκα με την υπέροχη μοναδικότητά της. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Harmony Muse!

Μιλήστε μας για τα υλικά που χρησιμοποιείτε και για τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων σας.

Η βάση της δημιουργίας είναι η Αρχή «Η φύση έχει τη λύση». Μέσα από επιλεγμένα, φυσικά, ηθικά συστατικά, υψηλής ποιότητας, αναζητούμε την ιδανική σύσταση για κάθε προϊόν. Στηρίζουμε τις ελληνικές βιολογικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα μας είναι 100% φυτικά, ιδανικά για vegans, απαλλαγμένα από συντηρητικά. Φιλικά προς τα ζώα και όλες μας οι συσκευασίες προέρχονται από ανακυκλώσιμο, βιοδιασπώμενο υλικό.
Περιορίζουμε τη χρήση πλαστικού, προστατεύουμε το περιβάλλον – μέλλον μας. Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται εξολοκλήρου στο χέρι, τόσο οι παρασκευές, όσο και η συσκευασία, κατόπιν παραγγελίας.

Ποιο είναι το μότο σας;
“Take a more ethical approach to beauty.” – Ακολουθούμε μια πιο ηθική προσέγγιση στην ομορφιά.

Της Βένιας Αντωνίου