6) mCubed: τα καινοτόμα προϊόντα που κάνουν upgrade στη ζωή μας με τα κατοικίδια!

 

Όσοι συμβιώνουμε με κατοικίδια συχνά ανησυχούμε και αγχωνόμαστε για το πού βρίσκονται, τι κάνουν και αν είναι ασφαλή. Πώς μπορούμε να είμαστε ήρεμοι, γνωρίζοντας ότι είναι όλα υπό έλεγχο; Η Μαρία Μαντά, COO της mCubed μας μιλάει για τα προϊόντα που διώχνουν το άγχος μας και παράλληλα αναβαθμίζουν την καθημερινότητα του κατοικιδίου μας.

Μιλήστε μας για τα προϊόντα mCubed. Τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργούν;

Έχουμε σχεδιάσει και παράγουμε GPS tracker για κατοικίδια. Είναι μια μικρή συσκευή που μπαίνει στο κολάρο του κατοικιδίου και ο ιδιοκτήτης του μπορεί να βλέπει, από την εφαρμογή μας στο κινητό, την ακριβή τοποθεσία του κατοικιδίου του και προς τα πού κινείται. Τα tracker μας έχουν παγκόσμια εμβέλεια και προεγκατεστημένη SIM. Δηλαδή ο χρήστης μπορεί να βλέπει τα στοιχεία που αφορούν το κατοικίδιά του όπου και αν βρίσκεται, ακόμα και αν είναι σε άλλη χώρα από ότι το κατοικίδιό του. Επίσης, η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση, δεν χρειάζεται να συνάψει κάποιο συμβόλαιο με πάροχο καθώς έχουμε φροντίσει εμείς για αυτό. Η συσκευή μαζί με την εφαρμογή επιτρέπουν στον χρήστη να βλέπει πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει το κατοικίδιό του, ποιες περιοχές έχει επισκεφθεί και να σημειώνει στο ημερολόγιο τα απαραίτητα ραντεβού, όπως στον κτηνίατρο και τον groomer. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο χρήστης έχει στη διάθεσή του το Geofencing, μπορεί δηλαδή να ορίσει μια περιοχή πάνω στον χάρτη και αν το κάτοικιδιό του βγει από αυτήν να λάβει ειδοποίηση.

Μπορούμε ουσιαστικά να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για την καθημερινότητα του κατοικιδίου μας, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις που θα διασφαλίσουν την υγιή διαβίωσή του;

Ακριβώς, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να γνωρίζουν όχι μόνο την τοποθεσία του κατοικιδίου τους αλλά και το πόσο ασκείται σε ημερήσια και εβδομαδιαία βάση. Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για όλα τα κατοικίδια ειδικά για όσα ζουν στην πόλη, και γνωρίζοντας τα δεδομένα ο ιδιοκτήτης θα έχει ένα παραπάνω κίνητρο για μακρινές βόλτες και αποδράσεις από την πόλη μαζί με το κατοικίδιό του.

Εκτός από όσα παρατηρούμε ως… κηδεμόνες για τη δραστηριότητά του, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα mCubed και για να προγραμματίσουμε τα ραντεβού του;

Η εφαρμογή μας διαθέτει επίσης ημερολόγιο όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να σημειώνει όλα τα ραντεβού που αφορούν το κατοικίδιό του και να κρατάει σημειώσεις. Λαμβάνει ειδοποίηση για τα μελλοντικά ραντεβού, είτε είναι στον κτηνίατρο είτε πρόκειται για παιχνίδι, και μπορεί να σημειώσει όλες τις παρατηρήσεις του ή τις συμβουλές των ειδικών.
Έτσι, δεν μπορεί τίποτα να του ξεφύγει και προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο αγαπημένο του κατοικίδιο.

info

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω links
Website: https://mcubed.io/el/
Facebook: https://m.facebook.com/mcubed.io/
Instagram: https://www.instagram.com/mcubed.io

Της Βένιας Αντωνίου