5) ΑΒ Βασιλόπουλος: Δωροεπιταγή 5 ευρώ αποκλειστικά στα Παραπολιτικά

Από αυτό το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, την εφημερίδα Παραπολιτικά συνοδεύει μια προσφορά που αποτελεί «ανάσα» για όλα τα νοικοκυριά. Μια ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 5 ευρώ για τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για όλους τους αναγνώστες. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε ένα από τα 500 και πλέον καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, με την επίδειξή της στο ταμείο κατά την ολοκλήρωση αγορών αξίας 15€ και άνω.
Η προσφορά αποτελεί μια πρωτοβουλία-συνεργασία ανταπόδοσης και κοινωνικής αλληλεγγύης της «Τεχάν», της «Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» και του ομίλου «Παραπολιτικά», με την υποστήριξη της ΑΒ Βασιλόπουλος!
Yπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπoυ Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου Β’. Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται και στις δύο εκδόσεις της εφημερίδας, των 3,9€ ή των 2€.

 

2 8ema

κατηγορία educational

Έρευνα: Πώς θα γίνουν εξυπνότερα τα παιδιά

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Χάρβαρντ και του Ιατρικού Κέντρου της Βοστώνης, το «κλειδί» για την υποστήριξη της ανάπτυξης του εγκεφάλου ενός παιδιού είναι η πεποίθηση της μητέρας ότι οι ικανότητές του μπορούν να επεκταθούν με την πάροδο του χρόνου, μέσω προσπάθειας και στρατηγικής. Η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο «τύπος» της νοοτροπίας μιας μητέρας θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται το παιδί της. Η ερευνήτρια και αναπληρώτρια καθηγήτρια του Χάρβαρντ Dana McCoy ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να υποστηρίξουμε παρεμβάσεις που υποστηρίζουν νοοτροπίες ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν τεράστιοι “συστημικοί” στρεσογόνοι παράγοντες και φραγμοί που τίθενται στους νέους γονείς, ειδικά κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής των παιδιών», ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει περισσότερη υποστήριξη αναφορικά με την πρόσβαση στην υγεία και τη διατροφή για γονείς με στόχο να μειωθούν τα συνολικά επίπεδα άγχους.