5) Η Lidl Ελλάς «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη για 6η συνεχόμενη φορά

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Lidl Ελλάς βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute με τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τον προσανατολισμό και τις δράσεις της με επίκεντρο τους εργαζομένους της.
Μάλιστα, η Lidl Ελλάς είναι 1 από τις μόλις 17 εταιρείες στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου, που καταφέρνει να λάβει την πιστοποίηση για το 2022, γεγονός που αποτελεί λαμπρή απόδειξη πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρει. Η βράβευση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων της εταιρείας με επίκεντρο τους ίδιους τους ανθρώπους της. Εκτός από τις παροχές, που περιλαμβάνουν ανταγωνιστικές αμοιβές, από τις υψηλότερες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, η εταιρία σχεδιάζει και υλοποιεί πληθώρα ενεργειών για τους ανθρώπους της που εξασφαλίζουν ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον συνεχούς εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης, προσφέροντας ίσες
ευκαιρίες σε κάθε έναν και κάθε μία από τους πάνω από 6.500 εργαζομένους της. Επιπρόσθετα, η πιστοποίηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη δέσμευση της Lidl Ελλάς για ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας και ποικιλομορφίας, απαλλαγμένο από διακρίσεις και στερεότυπα.

 

2 deltio

British American Tobacco Hellas: Διάκριση Κορυφαίου Εργοδότη για το 2022

H BAT Hellas έλαβε τη διάκριση του «Κορυφαίου Εργοδότη 2022» από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employer Institute” για τις καινοτόμες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει, παράλληλα με την αδιάλειπτη ενίσχυση του τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα.
Tα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, το 53% των εργαζομένων που απασχολούνται σε προγράμματα πρακτικής άσκησης απορροφήθηκαν σε μόνιμες θέσεις, ενώ το 26% νέων στελεχών της εταιρείας πήρε προαγωγή. Παράλληλα, η ΒΑΤ Hellas διαθέτει ποσοστό γυναικών που βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις στα επίπεδα του 60%. Η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει στους ανθρώπους της και σημαντικές παροχές, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στον τομέα αυτό. Πρόσφατα, η BAT Hellas ξεκίνησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα υπηρεσιών παιδικής μέριμνας για τα μικρής ηλικίας παιδιά των εργαζομένων της εταιρίας, ανεξάρτητα από τον ρόλο τους και το αντικείμενο της εργασίας τους. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη και ενισχύεται συνεχώς πλάνο σημαντικών επενδύσεων της ΒΑΤ στην Ελλάδα που περιλαμβάνει την ενίσχυση της απασχόλησης με σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεις στη χώρα, οι οποίες συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse φέρνουν στην ελληνική αγορά.