10) Πώς η ΑΒ κάνει τη διαφορά στο μοντέλο του Franchise;

H ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισε στα “Franchise Awards 2022”, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας, αφού βραβεύτηκε στην κατηγορία Be Spoken Franchise. Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση για τα 2 επιτυχημένα, καινοτόμα επιχειρηματικά σχήματα που προσφέρει σε κάθε νέο επιχειρηματία – franchisee που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα στον κόσμο του επιχειρείν. Και πάντοτε, με σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης για τη λειτουργία του καταστήματος. Τόσο τα AB Shop & Go, τα καταστήματα πόλης που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά για γρήγορες και εύκολες αγορές, όσο και τα ΑΒ Food Market που λειτουργούν στην περιφέρεια και τη νησιωτική Ελλάδα, αποτελούν μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας για όσους επιθυμούν να κάνουν το βήμα που πάντα
ονειρεύονταν, ξεκινώντας τη δική τους επιχείρηση. Παράλληλα, προσφέρουν στους πελάτες τη μοναδική αγοραστική εμπειρία ΑΒ, με επιλογές, λύσεις και ιδέες για όλα όσα χρειάζονται.

 

2 8ema

Το αγαπημένο χαρμάνι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ®
ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®, τώρα με νέα εικόνα!

Ο αγαπημένος ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και ποιότητας και στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής του, παρουσιάζει την ανανεωμένη του συσκευασία. Με δυναμική εμφάνιση και έντονα χρώματα, οι νέες συσκευασίες αποτυπώνουν δημιουργικά τον παπαγάλο-σύμβολο που τις συντροφεύει από το 1923. Οι νέες συσκευασίες διατηρούν όχι μόνο το πράσινο χρώμα που κάνει τον καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® ευρέως αναγνωρίσιμο, αλλά και το παραδοσιακό χαρμάνι, το μοναδικό άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση, όπως τα αγαπήσαμε, για να συνεχίσουν να μας χαρίζουν ένα φλιτζάνι γεμάτο «Ελλάδα».
Επιπλέον, η νέα συσκευασία του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®  παρουσιάζει τον σκοπό της μάρκας, περιλαμβάνοντας πληροφορίες για την παραγωγική διαδικασία, από τη συλλογή των εκλεκτών κόκκων καφέ μέχρι τη στιγμή που τον απολαμβάνουμε στο φλιτζάνι μας, καθώς επίσης και την ένταση καβουρδίσματος του καφέ.
Ανακαλύψτε τις νέες συσκευασίες καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® και απολαύστε το ίδιο αγαπημένο χαρμάνι, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον.