11) Η AEGEAN καλωσορίζει το Wi-Fi στις πτήσεις της

Σε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την ταξιδιωτική εμπειρία και τους επιβάτες της προχωρά η AEGEAN παρέχοντας στις πτήσεις της σύνδεση στο Internet (Wi-Fi), νέες ψηφιακές υπηρεσίες και αναβαθμισμένο ψηφιακό ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Με επίκεντρο τον επιβάτη και τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει ο νέος στόλος των 46 αεροσκαφών AIRBUS 320 και 321neo, η AEGEAN αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας πλέον στους επιβάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στο internet κατά την πτήση τους και να απολαύσουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας της.  Όλοι οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία για 10 λεπτά με το πακέτο “Free 10’ ” ενώ όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν την πρόσβασή τους στην υπηρεσία σε όλη την πτήση, μπορούν να επιλέξουν το πακέτο “Text and surf” ή το πακέτο “Stream” για μεγαλύτερη ταχύτητα και επιπλέον δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο ή ακρόασης ήχου στο διαδίκτυο. Δωρεάν θα διατίθεται τo πακέτο υπηρεσιών “Stream” σε όλους τους επιβάτες της Business Class. Αντίστοιχα θα προσφέρεται δωρεάν το πακέτο “Text & Surf” στα Gold μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, ενώ παρόμοιες παροχές θα προσφέρονται μελλοντικά και σε άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών.

 

2 8εμα

Διαγωνισμός Αγίου Βαλεντίνου in a…HeartBEAT

Φέτος η ημέρα των ερωτευμένων είναι Δευτέρα, αλλά η BEAT κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να είναι ξεχωριστή και καθόλου…τυπική!
Για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, το ΒΕΑT, το No1 taxi app στην Ελλάδα για επιβάτες και οδηγούς, προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα μοναδικό δείπνο μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο στον κήπο του six dogs…in a HeartBEAT. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλά για να γίνεις εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν τη διαδρομή στον κήπο του six dogs, για να απολαύσεις μοναδικές μουσικές επιλογές και ένα φανταστικό δείπνο!
● Ακολούθησε στο Instagram το @thebeatapp και το @sixdogsgr.
● Κάνε like το σχετικό post. https://www.instagram.com/p/CZbeFK_rCQD/
● Mention το άτομο που θες να γιορτάσετε μαζί στα σχόλια και… 20 τυχερά ζευγάρια ή φίλοι ή …και όχι (αρκεί αγάπη να υπάρχει) θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης μια μοναδική εμπειρία φαγητού δωρεάν στον κήπο του six dogs.