7) Διπλή διάκριση για τον Γρηγόρη στα Franchise Awards 2022!

Ο Γρηγόρης  https://www.gregorys.gr/?utm_source=referrals+&utm_medium=link+&utm_campaign=deltio_typou_franchise_awards_2022 ξεχώρισε για άλλη μία χρονιά στα Franchise Awards, που επιβραβεύουν
τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο του franchise, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία στις κατηγορίες:

«TOP INNOVATIVE STORE DESIGN» για την υψηλής αισθητικής, νέα εικόνα καταστήματος https://www.gregorys.gr/franchise/neo-design-katastima-grigoris/?utm_source=referrals+&utm_medium=link+&utm_campaign=deltio_typou_franchise_awards_2022 Γρηγόρης.

«BEST SOCIAL MEDIA STRATEGY» για την αποτελεσματικότερη στρατηγική στα social media.

Τα δυο αυτά βραβεία επιβραβεύουν τη μακροχρόνια προσπάθεια του Γρηγόρη να οδηγεί τις εξελίξεις στο Franchise και να προσφέρει στους συνεργάτες franchisee ό,τι χρειάζονται για να εξασφαλίσουν την επιτυχία της επιχείρησής τους. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Gazarte και τα βραβεία παρέλαβαν η Marketing Director Άννα Κολυβά και η Communication & CX Manager Ευτυχία Δανάκου. Εδώ και 50 χρόνια, ο Γρηγόρης μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του, εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

2 8ema

κατηγορία good news

Schneider Electric: Η δέσμευσή της για ίσες αμοιβές αναγνωρίστηκε ξανά

Η Schneider Electric ανακοίνωσε την ένταξή της στον Δείκτη Ισότητας Φύλων Bloomberg Gender-Equality Index (GEI), για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Η Schneider Electric είναι μία από τις 418 εταιρίες, σε 45 χώρες, που εντάσσεται στον δείκτη GEI Bloomberg 2022, ο οποίος αξιολογεί την ισότητα μεταξύ των φύλων σε πέντε πυλώνες: την κατοχή ηγετικών θέσεων από γυναίκες και την εύρεση νέων ταλέντων (talent pipeline), την ισότητα αμοιβών μεταξύ των φύλων, την κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, την πολιτική κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω των παγκόσμιων πρακτικών της. Η Schneider Electric σημείωσε βαθμολογία που ξεπερνούσε τον συνολικό μέσο όρο του GEI, με τις υψηλότερες βαθμολογίες να αφορούν την ισάξια αμοιβή και τις ίσες αμοιβές μεταξύ των φύλων, όπου η εταιρία ξεχώρισε σημειώνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Schneider δεσμεύεται να επιτύχει <1% μισθολογική διαφορά για τις γυναίκες και τους άνδρες έως το 2025.