12)Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Accademia Pizzaioli!

Από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 ξεκινά το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pizzaioli της Accademia Pizzaioli Greece, όπου αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας και όχι μόνο, μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης.
Επίσης, από τις 15 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου 2022, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία σε ακόμα ένα τμήμα Pizzaioli να εκπαιδευτεί και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση! Η Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, με το δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό της σύστημα, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές. Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους
σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ, που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως επιθυμούν,προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

 

Say Yes and Get Impressed!

Ginkgo biloba: To κινέζικο δέντρο… ζωντανό απολίθωμα!

Το Ginkgo biloba είναι ένα κινέζικο δέντρο που φύεται στην Άπω Ανατολή και μοιάζει με τη βερικοκιά. Φτάνει σε πολύ μεγάλη ηλικία, μέχρι και τα 1.000 χρόνια, γι’ αυτό και θεωρείται ζωντανό απολίθωμα! Ένας γερμανός γιατρός το έφερε το 1750 από την Ιαπωνία στην Ευρώπη.
Τα αποξηραμένα φύλλα του, που μοιάζουν με παλάμη, δίνουν το ξηρό εκχύλισμα, που θεωρείται ότι μπορεί να επιβραδύνει το Αλτσχάιμερ και ότι είναι κατάλληλο και για τις θεραπείες των φλεβικών νόσων. Επίσης, λέγεται ότι βοηθάει όσους έχουν προβλήματα συγκέντρωσης.