7)Δυναμική επέκταση του Wolt Market σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τρία νέα dark stores προστέθηκαν στο δίκτυο του Wolt Market στο πλαίσιο της γεωγραφικής επέκτασης της υπηρεσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το νέο dark store στη Γλυφάδα εξυπηρετεί ήδη τα νότια προάστια της Αθήνας, ενώ το dark store της Κατεχάκη εξυπηρετεί τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στις περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας. Ταυτόχρονα, ένα νέο dark store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προστέθηκε στο δίκτυο του Wolt Market στη συμπρωτεύουσα. Με το δίκτυο dark stores του Wolt Market να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, οι πελάτες της Wolt μπορούν να έχουν στην πόρτα τους τα ψώνια του supermarket σε λίγα μόνο λεπτά, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00 έως τις 00:00. Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market προσφέρονται πάνω από 2.500 κωδικοί, που συμπληρώνονται διαρκώς με νέες ετικέτες, ώστε να συγχρονίζονται με τις ανάγκες των καταναλωτών. Τα διαθέσιμα προϊόντα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, μέχρι είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά και χαρτικά, μεταξύ πολλών άλλων.

2 8εμα

kathgoria good news

 

Λεζάντα: Η Simona MancinelliManaging Director της Premier Capital Ελλάς, υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας.

Η Premier Capital Ελλάς υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η Premier Capital Ελλάς, Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που υλοποιείται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Diversity Charter Greece για την προώθηση της διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Η Premier Capital Ελλάς δεσμεύεται για τη διασφάλιση της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών στο εργασιακό περιβάλλον. Η εταιρία υιοθετεί τις παγκόσμιες αξίες της McDonald’s και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη στρατηγική της McDonald’s για τη Διαφορετικότητα, την Ισότητα, και την Αποδοχή (Συμπερίληψη), χωρίς διακρίσεις ή αποκλεισμούς και με απόλυτο σεβασμό στην ταυτότητα του κάθε ανθρώπου. Η Premier Capital Ελλάς ακολουθεί την ίδια φιλοδοξία με τη McDonald’s, ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους και ασφαλείς, σε ένα εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ίση μεταχείριση προς όλους.