12) Η LG ενισχύει την ηγετική της θέση στη 5G συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων

Autonomous cars on a road with visible connection 3d Rendering; Shutterstock ID 700959994; purchase_order: lg; job: lg; client: lg

Η LG Electronics (LG) συνεχίζει να ανεβάζει το επίπεδο στην αγορά συνδεσιμότητας των αυτοκινήτων μετά την πρόσφατη συμφωνία για παροχή λύσεων 5G τηλεματικής σε premium ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Όντας ήδη ένας καθιερωμένος παίκτης στην τηλεματική, έναν τομέα που συνδυάζει πολλούς επιστημονικούς κλάδους, όπως οι τηλεπικοινωνίες και η τεχνολογία ανταλλακτικών οχημάτων, το τμήμα Vehicle Component Solutions (VS) της LG έχει αποδείξει ότι διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία, να οδηγήσει την αυτοκινητοβιομηχανία στην εποχή της 5G τεχνολογίας.
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς, Strategy Analytics, έως το 2026 περίπου 67 εκατομμύρια νέα οχήματα παγκοσμίως θα είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες τηλεματικής. Οι μονάδες τηλεματικής επικοινωνίας με τεχνολογία 5G, που παρουσιάστηκαν μόλις πέρυσι, αναμένεται να αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 25 τοις εκατό της συνολικής αγοράς τηλεματικής οχημάτων έως το 2026. Με τις εξαιρετικά εξελιγμένες και ευρείας κλίμακας τεχνολογίες της, η LG έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα 5G πρότυπα, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 10 τοις εκατό των παγκόσμιων εγκρίσεων για 5G πατέντες και τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο σύνολο.Από την τεχνολογία vehicle-to-everything (V2X) έως ενσωματωμένα πακέτα hardware, software και in-vehicle πύλες επικοινωνίας, οι 5G τεχνολογίες αιχμής της LG στην τηλεματική, προσφέρουν ένα νέο επίπεδο συνδεσιμότητας και ασφάλειας στον δρόμο.

2 8EMA

Honda Moto: Πρεσβευτές, Κληρονομιά και Αναβάτης στο επίκεντρο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto για το 2022 παρουσιάζουν μία εντυπωσιακή, ιδιαίτερη και σίγουρα διαφορετική διαφημιστική καμπάνια η οποία εστιάζει στους διάσημους Πρεσβευτές – Αγωνιζομένους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας καθώς και στη νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού.
Με τις φράσεις: «Αντί να φοβάσαι την αποτυχία, μη φοβάσαι τίποτα», «Μπορεί να είναι δύσκολο, για αυτό και το αγαπάμε» και «Ένα Βήμα πίσω, Τρία Εμπρός», οι Πρεσβευτές – Ambassadors της Honda Moto Marc Marquez, Ricky Brabec και Ruben Faria, αποτελούν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα των ανθρώπων εκείνων που πάλεψαν από μικροί για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η αποφασιστικότητά τους και η επιμονή τους μας εμπνέουν και μας ωθούν στο να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη δύναμη των ονείρων μας.