13) Στον αέρα το νέο διαφημιστικό των mini ρυζογκοφρετών της Agrino

Το ολοκαίνουργιο διαφημιστικό σποτ των mini ρυζογκοφρετών της Agrino είναι στον αέρα. Η νέα ταινία, σε σενάριο της Giraffes in the
Kitchen, παραγωγή της Stefi & Lynx Productions και σκηνοθεσία Ηλία Παπαϊωάννου, δανείζεται με πρωτότυπο τρόπο στοιχεία αμερικάνικου sitcom για να μας μυήσει στην απενοχοποιημένη απόλαυση των mini.
Πρωταγωνιστές του νέου σποτ στιγμές και πρόσωπα της καθημερινότητας μας με ένα twist. Κοινό χαρακτηριστικό των πρωταγωνιστών το ότι ξαφνικά, με σκανδαλιάρικη διάθεση, σταματούν ό,τι κάνουν για να απολαύσουν περήφανα το υγιεινό τους σνακ, τις νέες Agrino Ρυζογκοφρέτες Mini, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας το «Απολαύστε περήφανα», που αποτελεί άλλωστε και το μοναδικό τρόπο απόλαυσης των mini ρυζογκοφρετών δεδομένου
ότι περιέχουν αποκλειστικά ελληνικό καστανό ρύζι, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, έχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη. H νέα σειρά mini ρυζογκοφρετών, που παράγεται στο εργοστάσιο της Agrino στη Σίνδο, περιλαμβάνει τέσσερις γεύσεις σε σακουλάκι των 50g: τις mini ρυζογκοφρέτες με ελληνική Ρίγανη, τις mini ρυζογκοφρέτες Τυρί με Gouda, Cheddar και Γραβιέρα, τις mini ρυζογκοφρέτες Barbeque και τις mini ρυζογκοφρέτες Pizza, όλες με 100% ελληνικό καστανό ρύζι.

Green news

2ος κύκλος e-Εργαστηρίων Πράσινης Επιχειρηματικότητας, στην Κρήτη, στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab «Ενδυνάμωση νεοσύστατων επιχειρήσεων για την προστασία του κλίματος»

Τη διοργάνωση, για δεύτερη χρονιά στην Κρήτη, εργαστηρίων πράσινης επιχειρηματικότητας, που θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab «Ενδυνάμωση νεοσύστατων επιχειρήσεων για την προστασία του κλίματος», ανακοινώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης. Τα εργαστήρια πράσινης επιχειρηματικότητάς θα διεξαχθούν, διαδικτυακά, στις 5-6 και 12-14 Απριλίου. Στα e-εργαστήρια μπορούν να συμμετέχουν νέοι από όλη την Κρήτη, που επιθυμούν να αναπτύξουν «πράσινες» επιχειρηματικές ιδέες και να ιδρύσουν τη δικιά τους «βιώσιμη» startup. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα έργο, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, παραγωγούς, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων και startuppers. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, ενότητα εκδηλώσεις ή να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, Τμήμα Εκπαίδευσης, τηλ. 210 64 19 036.