Mε λάμψη από τη Celicia!

Η Έλενα Λαζαρίδη, Founder/Designer της Celicia, παραχώρησε συνέντευξη στο Say Yes to the Press και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τάσεις που ξεχωρίζει αλλά και στα ιδιαίτερα κοσμήματα των συλλογών της Celicia.

Πώς γεννήθηκε η Celicia, από πού προέρχεται το ιδιαίτερο όνομά της και ποια η φιλοσοφία της;

Η επιθυμία μας να εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας και τη φαντασία μας γέννησε την ιδέα της Celicia. Το όνομα της οποίας το εμπνευστήκαμε πριν μερικά χρόνια βλέποντας την πανσέληνο στον καλοκαιρινό ουρανό που μας θύμισε πολύ τη λάμψη και τους χρωματισμούς από τα κοσμήματά μας. Η φιλοσοφία μας είναι να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας χωρίς να χάνουμε την ταυτότητά μας ώστε να κάνουμε όποιον φοράει τα κοσμήματά μας να νιώθει ξεχωριστός.

Ποια υλικά χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία των κοσμημάτων σας;

Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούμε διαχρονικά υλικά όπως μαργαριτάρια καλλιέργειας γλυκού νερού και μέταλλα όπως ατσάλι και επίχρυσο/επάργυρο ορείχαλκο. Στις συλλογές μας θα δείτε επίσης ημιπολύτιμους λίθους, κρύσταλλα Swarovski, γυάλινες χάντρες και πολλά ακόμα υλικά. Θέλουμε να προσφέρουμε κοσμήματα φτιαγμένα από πρώτες ύλες όσο το δυνατόν πιο φυσικές.

Ποιες είναι οι τάσεις στα κοσμήματα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 που ξεχωρίζετε;

Το στιλ της δεκαετίας του ’70 έρχεται στο προσκήνιο με τα έντονα χρώματα και μοτίβα. Σίγουρα ξεχωρίζουμε τάσεις όπως το mix & match, το colour blocking και το layering. Στη συλλογή μας θα δείτε μία πανδαισία χρωμάτων με κυρίαρχα το φούξια, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το πράσινο, όπου εφαρμόζοντας τις παραπάνω τάσεις έχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα σας κερδίσει.

Της Βένιας Αντωνίου