H ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, η γεύση, η εμφάνιση και η αξιοποίηση υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών ανέδειξαν το plant based μπιφτέκι Campo Farm σε έναν από τους πρωταγωνιστές της επαγγελματικής κουζίνας. Τα Chefs’ Choice Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias και το Hotel & Restaurant Daily. Μέσα από μια «τυφλή» μαγειρική δοκιμασία οι σεφ της Κριτικής Επιτροπής δημιούργησαν γεύσεις και βαθμολόγησαν τις υποψηφιότητες αποδίδοντας στο PLANT BASED ΜΠΙΦΤΕΚΙ Campo Farm διάκριση στην κατηγορία The Vegan Choice – shortlisted. Τα Campo Farm αποτελούνται από 100% φυτική πρωτεΐνη, με εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, βότανα της Κρήτης και μεσογειακά μπαχαρικά, χωρίς ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, είναι PALM OIL FREE, GMO FREE, GLUTEN FREE, LACTOSE FREE, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, παράγονται δε με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Προωθώντας την αρμονική διαβίωση και την ισορροπία του πλανήτη, το Campo Farm είναι το μοναδικό plant based προϊόν στην ελληνική αγορά που διατίθεται σε χάρτινο δισκάκι FSC με 90% λιγότερο πλαστικό. Η σειρά αποτελείται από 4 κωδικούς – burger, λουκάνικο, κεφτεδάκια και κιμά, όλα πιστοποιημένα από τη V-Label GmbH
και έχει τοποθετηθεί σε μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου και σε μικρότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα.