9)Όταν η αγάπη για τη μόδα γίνεται και επάγγελμα…

H Αγγελική Βογιατζή είναι μια νέα γυναίκα που κατάφερε να συνδυάσει την εργασία με τα ενδιαφέροντά της δημιουργώντας το Gilly’s Clothing.

 

– Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σου με τη μόδα και τι σε ώθησε να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση;

Έπειτα από διάφορους επαγγελματικούς τομείς κατέληξα στο ότι ήθελα να δημιουργήσω κάτι “δικό μου”, να συνδυάσω δηλαδή την εργασία με τα ενδιαφέροντά μου. Η μόδα για το γυναικείο φύλο είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μου, επομένως ο χώρος της μόδας ήταν η πρώτη μου επιλογή.

– Όλο και περισσότεροι κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα μέσω των social media. Πόσο σε έχει ωφελήσει η digital παρουσία σου στο ξεκίνημα αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία σου;

Σίγουρα η digital εποχή που ζούμε έχει βοηθήσει πολύ τις αντίστοιχες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στο κομμάτι της διαφήμισης. Αυτό ήταν αρκετά δύσκολο τα παλιότερα χρόνια, ενώ πλέον έχοντας ως έδρα ίσως τον χώρο του σπιτιού σου, σου δίνεται η ευκαιρία προώθησης του καταστήματος σε ολόκληρη τη χώρα. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία αντί ενός φυσικού καταστήματος και μόνο, διότι δεν υπάρχει περιορισμός του κοινού.

                    Αγγελική Βογιατζή, ιδιοκτήτρια Gilly’s Clothing

– Ασχολείσαι ενεργά και με το δημιουργικό κομμάτι. Ποια είναι τα αγαπημένα σου concept;

Αρχικός μου στόχος ήταν να βάλω το δικό μου στοιχείο, γι’ αυτό και ασχολούμαι αρκετά με το δημιουργικό κομμάτι. Ένα από τα αγαπημένα μου concept είναι το GREEK CONCEPT, με φωτογραφήσεις σε περιοχές όπως η Πλάκα και το Σούνιο σε συνδυασμό με ethnic στοιχείο στα ρούχα!

– Προσαρμόστηκε η μόδα στις νέες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία; Πώς επηρεάστηκε το Gilly’s Clothing;

Το Gilly’s Clothing προσαρμόστηκε και αυτό στις ανάγκες της μόδας στους καιρούς της πανδημίας, σε πιο casual στιλ με ρούχα άνετα και βολικά για την καθημερινότητά μας στο σπίτι. Το κατάστημα δεν επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω της αύξησης των ιντερνετικών καταστημάτων, διότι φροντίσαμε να ακολουθούμε τα “θέλω” του κοινού μας.

– Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το Gilly’s Clothing;

Στόχος μου για το Gilly’s Clothing στο μέλλον είναι να δημιουργήσω δική μου σειρά, με το δικό μου στοιχείο αλλά και τις τάσεις της μόδας. Αγαπώ ιδιαίτερα τις gipsy φούστες με στοιχεία ethnic καθώς και τα μακριά κιμονό.

 

 

Tης Βένιας Αντωνίου