NIVEA MEN Sensitive: Ανακουφίζει άμεσα από τα 5 σημάδια της ερεθισμένης επιδερμίδας

Η σειρά NIVEA MEN Sensitive είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των ανδρών και ανακουφίζει άμεσα από τα 5 σημάδια της ερεθισμένης επιδερμίδας: φαγούρα, κοκκινίλες, ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος και καψίματος.
Τα προϊόντα της σειράς NIVEA MEN Sensitive: face cream, after shave balm & shaving gel έχουν εξαιρετικά απαλή σύνθεση με 0% οινόπνευμα, καταπραΰνουν άμεσα τους ερεθισμούς και απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες που μένουν λείες και με υγιή εμφάνιση.

Η σειρά NIVEA MEN με αφορμή την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τη Real Madrid CF, για ακόμα μία φορά σε προετοιμάζει κατάλληλα για τις φετινές αναμετρήσεις και όχι μόνο! Έτσι, μπορείς να σκοράρεις και ταυτόχρονα να φροντίζεις τόσο την επιδερμίδα του προσώπου σου όσο και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου.
Όπως και οι παίχτες της Real Madrid μοιράζονται τα μυστικά της καθημερινής ρουτίνας περιποίησής τους, έτσι και εσύ μπορείς να μοιράζεσαι τα μυστικά για μία υγιή επιδερμίδα με τον αγαπημένο σου team player. Με τη σειρά NIVEA MEN Sensitive, όλοι οι άνδρες μπορούν να είναι 100% έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους προκλήσεις, εντός και εκτός γηπέδων, με μηδέν ερεθισμούς.