Μεγάλος Διαγωνισμός του Γρηγόρη στο Instagram – Δώρο τριήμερο με πολυτελές καταμαράν

Ο Γρηγόρης, σε συνεργασία με την Perfect Yachts, υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ονειρεμένο ταξίδι με καταμαράν στα ελληνικά νησιά.
Από τις 5 έως και τις 14 Μάϊου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν
συμμετοχή στη σελίδα του Γρηγόρη @gregorysgr στο Instagram και να διεκδικήσουν
αυτή την μοναδική “θαλασσινή” εμπειρία!
Ο νικητής της κλήρωσης, που θα γίνει στις 15 Μαΐου, θα ταξιδέψει με την παρέα του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με το σκάφος Pearly Gates (Lagoon 630) της Perfect Yachts και θα απολαύσει ξεχωριστές στιγμές σε ένα πολυτελές πλωτό «ξενοδοχείο», με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Από το προσωπικό του σκάφους, τα καύσιμα, τα light γεύματα on board, μέχρι τον εξοπλισμό για επιπλέον διασκέδαση στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.
Τα σκάφη της Perfect Yachts είναι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της αγοράς, εξοπλισμένα με ό,τι χρειάζεται για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Το σκάφος Pearly Gates (Lagoon 630) αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο χαλάρωσης ηρεμίας και άνεσης και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επισκέπτες στις 4 ευρύχωρες καμπίνες του, με την κάθε καμπίνα να είναι εξοπλισμένη με διπλό κρεβάτι και WC.
Μπείτε στο Instagram @gregorysgr, δηλώστε συμμετοχή, κάντε tag την παρέα που θα επιλέξετε να σας συνοδεύσει και ξεκινήστε να ονειρεύεστε! Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τους όρους πατήστε εδώ.