Νέες γεύσεις παγωτών Mövenpick: Aπό τις Άλπεις, στα πράσινα ψυγεία!

Με έξι νέες γεύσεις εμπλουτίζουν την γκάμα τους τα παγωτά Mövenpick το φετινό καλοκαίρι.
Οι εντυπωσιακές συνθέσεις γεύσεων, αποτέλεσμα τόσο της τεχνογνωσίας αλλά και των εξαιρετικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούν τα παγωτά Mövenpick, δημιουργούν έξι premium προτάσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι Vegan.
Για ακόμα μία φορά, οι Maitres Glaciers των παγωτών Mövenpick με βασικό συστατικό την αγνή Αλπική κρέμα από αγελάδες που εκτρέφονται σε επιλεγμένες φάρμες της Ελβετίας, ετοιμάζουν τους πιο λαχταριστούς συνδυασμούς:
– Tiramisu: Κρεμώδες παγωτό mascarpone με κριτσανιστό μπισκότο και πλούσιο σιρόπι καφέ, αρωματισμένο με εκλεπτυσμένο λικερ Marsala.
– Cookie Dough: Απολαυστικό παγωτό με πλούσια γεύση βανίλιας εμπλουτισμένο με μεγάλα απαλά κομμάτια ζύμης μπισκότου και σταγόνες σοκολάτας.
– Panna Cotta (κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης): Aφράτο παγωτό κρέμας εμπλουτισμένο με σιρόπι βατόμουρο.
– Swiss Honey Almond (κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης): Παγωτό βανίλιας με μέλι κάστανου από το Ticino με απολαυστικά καραμελωμένα κομμάτια αμυγδάλου.
Λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές επιλογές του Vegan καταναλωτικού κοινού, τα παγωτά Mövenpick συστήνουν και δύο εκλεκτές γεύσεις: Salted Caramel Macadamia Vegan και
Strawberry Vegan.