Φανταστείτε τραπέζια πλούσια στρωμένα, όπου οι οικογένειες και οι φίλοι συναντιούνται
για να γελούν και να μοιράζονται τις ιστορίες της εβδομάδας πάνω από πιάτα που
ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι.
Το μεγαλοπρεπές Pranzo Della Domenica –που ενσαρκώνει την καρδιά και την ψυχή ενός ιταλικού κυριακάτικου brunch– επιστρέφει στο Mercato του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, υπό την επιμέλεια του επικεφαλής σεφ Sergio Favata, και της έμπειρης ομάδας του, του σεφ Gianmaria, του σεφ Manuel και του σεφ Μιχάλη.
«Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα. Είναι μια χαρούμενη γιορτή που υμνεί
την Ιταλία, τον πνευματώδη λαό της, τα ζωηρά χρώματα και τις πλούσιες γεύσεις της»,
δηλώνει ο Σικελός σεφ Sergio, συμπληρώνοντας: «Είναι ο φόρος τιμής μου στις διαχρονικές
παραδόσεις της Ιταλίας με μοντέρνες πινελιές, μια αληθινή απόδειξη για τις βαθιές ρίζες
του Mercato στις ιταλικές αγορές».
Διαθέσιμο σε δύο χρονικές περιόδους κάθε Κυριακή –13:00 έως 15:00 και 15:30 έως 17:30 – από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 έως τον Απρίλιο 2024, εξαιρουμένων των αργιών, που θα έχουν το δικό τους μοναδικό κυριακάτικο brunch, το brunch του Mercato διαθέτει έναν τεράστιο διαδραστικό ιταλικό μπουφέ με εντυπωσιακά food stations και ανεβαστική μουσική.
Απολαύστε σε ένα live station το θέαμα με τα διάσημα λαζάνια 100 στρώσεων του σεφ
Sergio που αποτελούνται από στρώσεις φρεσκοφτιαγμένων ζυμαρικών, πλούσιο μπολονέζ
ραγού, κρεμώδη σάλτσα μπεσαμέλ και πλούσια μοτσαρέλα με ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
Reggiano και λίγο ελαιόλαδο.
Ο σεφ Gianmaria σερβίρει τα καλύτερα κρύα κομμάτια στη σαλουμερία του, με εκλεκτές
επιλογές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ιταλίας που περιλαμβάνουν από
πανσέτα και φινοκιόνια μέχρι σαλσίτσια, σοπρεσάτα και σαλάμι. Τα βλέμματα όλων σε
αυτό το station θα «κλέψει» η μεγαλοπρεπής μορταδέλα βάρους 60 κιλών με το
χαρακτηριστικό της άρωμα και την ελαφριά της γεύση. Δοκιμάστε την σε συνδυασμό με τη
signature φοκάτσια του Mercato, που αποτελεί αγαπημένη συνταγή που κληροδότησε o
σεφ Sergio από τη γιαγιά του και σερβίρεται στο brunch σε στυλ πανίνο, όπως στις αγορές
της Ιταλίας.