Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών «BEAUTY IN THE NIGHT»

Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει το «BEAUTY IN THE NIGHT», την καμπάνια που είναι αφιερωμένη στη συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023: η καμπάνια περιλαμβάνει το supermodel Stella Maxwell και γιορτάζει την ομορφιά στην πιο αγνή της μορφή. Μια συνολική ονειρική αίσθηση αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη ομορφιά των νέων γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, που παρουσιάζονται από την αυτοπεποίθηση και τη λαμπερή ενέργεια της Stella Maxwell.
Η νέα συλλογή γυαλιών CAROLINA HERRERA αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη θηλυκότητα και τη χαρούμενη αισθητική της μάρκας, σε μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της κλασικής και της σύγχρονης κομψότητας.
Η Seasonal Collection παρουσιάζει νέα εκλεπτυσμένα γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως House of Herrera, διακοσμημένα με διαγώνιο ένθετο με το λογότυπο σε μονόγραμμα, καθώς και νέα πολύτιμα γυαλιά ηλίου Constellation διακοσμημένα με γυαλιστερά κρύσταλλα και καρφιά. Η Essential Collection, από την άλλη πλευρά, προσφέρει νέα σχέδια με λεπτές λεπτομέρειες, όπως ένθετα με μπλοκ χρώματος ή λεπτούς δίχρωμους μεταλλικούς βραχίονες που θυμίζουν τις εμβληματικές ρίγες Carolina Herrera, καθώς και πολλαπλών επιστρώσεων acetate σε παιχνιδιάρικες χρωματικές αντιθέσεις.