20 χρόνια Μαρίνα Φλοίσβου: H επιτυχημένη πορεία της

Η LAMDA Flisvos Marina συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και οργάνωσε εκδήλωση για τα στελέχη της, συνεργάτες και φίλους στο CEO CLUB, στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου κ. Σταύρος Κατσικάδης έκανε μία ιστορική αναδρομή από την ίδρυσή της έως σήμερα. Παράλληλα προβλήθηκε επετειακό ντοκιμαντέρ – βίντεο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου μίλησε για τα οικονομικά μεγέθη και την προσφορά της μαρίνας και αναφέρθηκε στην πολιτική ασφάλειας και περιβαλλοντικής προστασίας.

Όπως επισήμανε ο κ. Κατσικάδης, ο ετήσιος κύκλος εργασιών ανέρχεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ. Οι καταβληθέντες φόροι για το χρονικό διάστημα 2003-2023 ανέρχονται στα 41,37 εκατομμύρια ευρώ. Οι δαπάνες στην τοπική κοινωνία είναι περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς αγγίζουν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι η Μαρίνα Φλοίσβου απασχολεί 1.500 άτομα καθημερινά.

Αναφορικά με τις εγκαταστάσεις – υποδομές η Μαρίνα Φλοίσβου διαθέτει, μεταξύ άλλων, δίκτυο τηλεπικοινωνίας & Internet υψηλής ταχύτητας (ADSL-VDSL) ανά θέση καθώς και Wi-Fi σε όλη την εγκατάσταση, πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρων και ευκολίες πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Επίσης, διαθέτει συνολικά 652 θέσεις στάθμευσης για την εξυπηρέτηση του κοινού και των πελατών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μαρίνα Φλοίσβου προσφέρει 25.000 τ.μ. έκταση πρασίνου. Επιπρόσθετα, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και με σεβασμό στο περιβάλλον, διαχειρίζεται το 100% των αποβλήτων με περιβαλλοντικά ορθό τρόπο. Ακόμη, πραγματοποιείται μέτρηση του Ενεργειακού & Ανθρακικού της αποτυπώματος από το 2016, ενώ λειτουργεί Υπαίθρια Μονάδα Κομποστοποίησης οργανικών υπολειμμάτων.

Κάποια από τα μελλοντικά σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη της Μαρίνας Φλοίσβου είναι η εγκατάσταση δικτύου 5G & οπτικής ίνας σε όλες τις προβλήτες, η εγκατάσταση δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητων σκαφών και η εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος παραγωγής ενέργειας.

Με μια ματιά

Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, Ελλάδα

Διαχειριστής: LAMDA Flisvos Marina S.A.
– Μια Επένδυση του Ομίλου LAMDA Development

Χερσαία Έκταση: 90,228 τ.μ.

Θαλάσσια Έκταση: 254,000 τ.μ.

Κεφάλαιο Επένδυσης: €56,6 εκατομμύρια

Συνολικές Θέσεις Ελλιμενισμού: 310

Mega yachts άνω των 30μ.: 50%

Εμπορικοί χώροι: 27

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση: https://we.tl/t-VjDZSArnAd.