Η l’artigiano: Γιορτάζει 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στην αγορά

Η l’artigiano, παρά τις δυσχερείς οικονομικές συγκυρίες και το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον συνεχίζει τη δυναμική της πορείας καθώς αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και της εστίασης αποτελεσματικά, υιοθετώντας νέες προτάσεις και προσεγγίσεις που της επιτρέπουν να παραμένει σύγχρονη και να ξεχωρίζει στον χώρο του pizza delivery.
To 2023 αναμένεται να κλείσει με κερδοφορία για τη l’artigiano καθώς η αποκλιμάκωση των τιμών ενέργειας και των πρώτων υλών σε συνδυασμό με την τουριστική κίνηση δημιουργούν περιθώριο για καλύτερα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της l’artigiano, Χρήστος Βιτσικάνος, επισημαίνει ότι η μερική αποκατάσταση του κόστους ενέργειας θα συμβάλλει στη βελτίωση της οργανικής κερδοφορίας της εταιρίας για την επόμενη χρήση συνεχίζοντας την αναπτυξιακή τροχιά που σημειώνει την τελευταία τριετία.
Το τρέχον έτος εκτιμάται ότι θα κλείσει με αύξηση πάνω από 16% σε σχέση με το προηγούμενο. Στα επόμενα σχέδια της εταιρίας, με στόχο να εξυπηρετήσει ακόμα μεγαλύτερη μερίδα του αθηναϊκού κοινού, είναι το άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων κυρίως στα Βόρεια και στο Κέντρο.