Σπιτικά Τυρογαριδάκια!

National Cheese Doodle Day αύριο (5/3) και θα φτιάξουμε σπιτικά τυρογαριδάκια που θα λατρέψετε!

Θα χρειαστούμε:
800 γρ. πατάτες καθαρισμένες
1 κ.σ. αλάτι
40 γρ. βούτυρο λιωμένο
100 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα
70-100 ml νερό
150 γρ. νισεστέ ή κορν φλάουρ
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Πώς γίνεται:
– Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά, τις σουρώνουμε, τις πολτοποιούμε καλά και τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ.
– Προσθέτουμε το αλάτι, το λιωμένο βούτυρο, το τσένταρ, την παρμεζάνα, το πιπέρι, την πάπρικα, το κορν φλάουρ και το νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μία μαλακιά ζύμη. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε κορνέ (με μύτη Νο 10).
  Σε βαθύ τηγάνι ή φριτέζα βάζουμε άφθονο ηλιέλαιο και μόλις κάψει ξεκινάμε να “ριχνουμε” με το κορνέ τα γαριδάκια λίγα λίγα και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
– Τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί (για να τραβήξει τα πολλά λάδια) και αν θέλουμε προσθέτουμε επιπλέον αλάτι.
– Απολαμβάνουμε!