Terra & Sea: Η νέα συλλογή της DUR με αέρα Ανατολής και δροσιά Μεσογείου

Η DUR, παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή της συλλογή “Terra & Sea” και ταξιδεύει τους φίλους του brand σε μέρη μακρινά, σε τόπους διακοπών και απόλαυσης. Η συλλογή αυτή εκφράζει απόλυτα την αγαπημένη εποχή του χρόνου, συνδυάζοντας χαλαρό attitude, άνεση, ανεπιτήδευτο στιλ, premium υφάσματα, minimal μοτίβα, με την άψογη εφαρμογή και την ποιότητα που χαρακτηρίζει το brand.

Η ζεστασιά της μαροκινής τερακότας συναντά το μπλε του Αιγαίου σε μια σειρά από ιδιαίτερα ρούχα που κάνουν αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό. Στην “Terra & Sea” πρωταγωνιστούν τα φαρδιά πουκάμισα με ελαφριά υφάσματα και απαλές υφές. Ρίγες σε απρόσμενους συνδυασμούς, διακριτικά μοτίβα και δροσερές ποπλίνες φέρνουν τη Μεσόγειο στην καθημερινή εμφάνιση των αντρών, ενώ η σειρά misto lino με τα φαρδιά cargo παντελόνια και τις άνετες βερμούδες έχει τις γήινες αποχρώσεις του πηλού και της άμμου.

Το over shirt τύπου camp safari ολοκληρώνει το look για τα δροσερά βράδια των διακοπών σε αγαπημένους προορισμούς. Για πιο formal εμφανίσεις, το φλαμέ κοστούμι της DUR είναι τόσο άνετο όσο και chic, αναδεικνύοντας την αντρική φιγούρα και προσθέτοντας τον ζεστό αέρα της Ανατολής σε κάθε εμφάνιση.

Τα t-shirts με τα φωτεινά χρώματα είναι η σταθερή αξία στην ντουλάπα του κοινού με συνδυασμούς από combed καθαρό βαμβάκι και μερσεριζέ επεξεργασία τα μετατρέπουν στο απόλυτο take away για κάθε περίσταση. Τα πουκάμισα με τα φίνα prints θα κάνουν κάθε εμφάνιση να ξεχωρίσει από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ συνδυάζονται είτε μόνα τους, είτε μέσα από ένα σακάκι.