Η Barbie® παρουσιάζει τις νέες κούκλες της σειράς Role Models με αθλήτριες πρότυπα που έχουν καταρρίψει τα όρια

Θέλοντας να ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση των κοριτσιών και να προβάλει τον αντίκτυπο που έχει ο αθλητισμός στις γυναίκες, η Barbie®:

– Τιμάει εννέα αθλήτριες που έχουν διαπρέψει παγκοσμίως μέσα από τη
σειρά Barbie Role Model: Venus Williams, Christine Sinclair, Mary Fowler, Estelle Mossely, Alexa Moreno, Rebecca Andrade, Susana Rodriguez, Federica Pellegrini, Ewa Swoboda.

– Συνεργάζεται με την VOICEINSPORT προσφέροντας καθοδήγηση στα νέα κορίτσια ώστε να παραμείνουν στον χώρο του αθλητισμού

– Παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων αφιερωμένη στον αθλητισμό

Η Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) τιμάει εννέα αθλήτριες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανίδας τενίστριας Venus Williams – με τη σειρά Barbie Role Models.
Αναγνωρίζοντας πως τα κορίτσια που συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα είναι πιο σύνηθες να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να ακολουθήσουν την καριέρα που ονειρεύονται, έχουν αυξημένο το αίσθημα ηγεσίας και αυτοπεποίθησης, η Barbie® εμπνέεται από αυτές τις ιστορίες και αποδεικνύει στα κορίτσια πως όλα είναι δυνατά όταν κυνηγάς τα όνειρα σου.¹
Μέσω της πρωτοβουλίας «Dream Gap Project» η Barbie® προσπαθεί να εξισορροπήσει τον ανταγωνισμό για τα κορίτσια παγκοσμίως, και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των κοριτσιών και των αμέτρητων δυνατοτήτων τους. Σε συνεργασία με τη VOICEINSPORT, μία ψηφιακή αθλητική πλατφόρμα αφιερωμένη στη διατήρηση των κοριτσιών στα αθλήματα μέσω
διαδικτυακών προγραμμάτων καθοδήγησης κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η Barbie συνεχίζει να υποστηρίζει την παγκόσμια πρωτοβουλία.

Τα κορίτσια που ασχολούνται με τον αθλητισμό ηλικίας 12+ ετών μπορούν να εγγραφούν στο https://voiceinsport.com/barbie και να παρακολουθήσουν το δωρεάν σεμινάριο και εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

1 Σύμφωνα με τη NAACP + The Girls’ Index