Με ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγής και απολαυστικές γευσιγνωσίες, τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» επιστρέφουν, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να μυηθεί στον κόσμο του ζύθου!
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, θα ανοίξει τις πόρτες του ζυθοποιείου της στη Ριτσώνα, Ευβοίας, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 11:00 έως τις 18:00.
Ένα ταξίδι στον κόσμο της μπύρας
Η πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» ξεκίνησε το 2018 με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς πρόκειται για μία δράση που επιτρέπει στους καταναλωτές να γνωρίσουν τη διαδικασία παραγωγής, τα είδη και τον κόσμο της μπύρας στην Ελλάδα.
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, υποστηρίζοντας ενεργά και σταθερά την εν λόγω πρωτοβουλία, ανοίγει τις πόρτες του ζυθοποιείου της στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, να συμμετάσχουν σε γευσιγνωσίες και να απολαύσουν τα προϊόντα της εταιρείας τόσο με όσο και χωρίς αλκοόλ.
Συγκεκριμένα, οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι ακόλουθες:
– Ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας
Περιεχόμενο δράσης: Βασική ενημέρωση για τα στάδια παραγωγής ζύθου εντός του χώρου
παραγωγής, σε ομάδες των 25 ατόμων.
Διάρκεια ξενάγησης: ~ 30’
Ώρες ξεναγήσεων: 11.30 / 12.30 / 13.30 / 15.00 / 16.00
– Sessions γευσιγνωσίας
Περιεχόμενο δράσης: Παρουσίαση σχετικά με τις βασικές κατηγορίες της μπύρας και τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας της σε συνδυασμό με γευστική δοκιμή προϊόντων της εταιρείας, σε ομάδες των 8 ατόμων.
Διάρκεια γευσιγνωσίας: ~ 45’
Ώρες γευσιγνωσίας: 11.30 / 13.00 / 14.30 / 16.00
– Γευστικές δοκιμές των προϊόντων της εταιρείας, με συνοδεία εδεσμάτων από BBQ &
Hot dog stations καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
– DJ set & Live Band
Για τη συμμετοχή στις ξεναγήσεις και τα sessions γευσιγνωσίας απαιτείται προκράτηση και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων ανά ομάδα.
info
Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου), 10.00 – 17.00 έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου για κρατήσεις θέσεων, στα παρακάτω στοιχεία: Ελισάβετ Λιάπη, τηλ. 2107249000 (274) και 6936740913.
Η κατανάλωση μπύρας, καθώς και η συμμετοχή στις ξεναγήσεις και στα sessions γευσιγνωσίας αφορά σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, γι’ αυτό και έχει προβλεφθεί χώρος
δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.
Κeep in mind: Καταναλώνουμε πάντα με μέτρο και υπευθυνότητα!