11)Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ελληνικής Moosend από την Sitecore

Η Sitecore, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του λογισμικού διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της Moosend, της πλατφόρμας SaaS-based υπηρεσιών αυτοματοποίησης marketing, που έχει έδρα στο Λονδίνο. 

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς  της ελληνικής start-up Moosend είναι μέρος ενός πλάνου ανάπτυξης, ύψους 1,2 δισ. δολαρίων.  Η πλατφόρμα της Moosend θα περιλαμβάνει συμπληρωματικές λειτουργίες eCommerce.

«Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Moosend αποτελεί ένα συναρπαστικό ορόσημο για μας,» σχολίασε ο Στηβ Τζικάκης, CEO της Sitecore. «Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά που ολοκληρώνουμε μέσα στο έτος και έρχεται ως συνέχεια στο φιλόδοξο ταξίδι μας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες marketing των πελατών μας» 

Με την κλείσιμο της συναλλαγής, η στελεχιακή ομάδα της Moosend, με επικεφαλής τον CEO της Γιάννη Ψαρρά, θα ενταχθεί στην οικογένεια της Sitecore, υποστηρίζοντας τους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας κατά την μετάβαση. 

Η Sitecore σκοπεύει επίσης να επενδύσει και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η Moosend και μέσα στα άμεσα σχέδιά της είναι να αυξήσει το προσωπικό της στην χώρα μέσα στους επόμενους 12 μήνες. 

«Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που γίνεται μέλος μιας τόσο φιλόδοξης και εδραιωμένης εταιρείας και καλωσορίζει τις επιπρόσθετες δυνατότητες που θα προσφέρει η ενσωμάτωση της πλατφόρμας στους πελάτες μας,» δήλωσε ο Γιάννης Ψαρράς.

Steve Tzikakis
Γιάννης Ψαρράς