5)Το vegantimes.gr φέρνει τον vegan τρόπο ζωής στο προσκήνιο

Το vegantimes.gr είναι το νέο ανανεωμένο portal ενημέρωσης και εύρεσης vegan προϊόντων και υπηρεσιών που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητα του ολοένα αυξανόμενου κοινού των vegan, vegan-friendly, και health-conscious καταναλωτών της Ελλάδας.

Το vegantimes.gr φέρνει τον vegan τρόπο ζωής στο προσκήνιο, ως μία εύκολη και προσιτή επιλογή για όλους. Στις σελίδες του ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για τις αρχές της vegan ζωής και πώς να τις ενσωματώσει στην καθημερινότητά του. Θα διαβάσει τα τελευταία νέα και έγκυρα άρθρα σχετικά με την επιχειρηματικότητα που αναπτύσσεται ραγδαία αλλά και τα οφέλη προς τον άνθρωπο (υγεία και ευεξία) και το περιβάλλον. Θα ανακαλύψει πρωτότυπες και εύκολες συνταγές, με γεύσεις που θα τον ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Για να ενισχυθεί πρακτικά η καθημερινότητα του καταναλωτή vegan προϊόντων δημιουργήθηκε μια τεχνολογικά προηγμένη μηχανή αναζήτησης, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει «κοντά του» μέσω της λειτουργίας της εγγύτητας, πάνω από 2.500 πιστοποιημένα vegan προϊόντα και υπηρεσίες.