12)Η INTERAMERICAN και η Anytime στηρίζουν  το «πράσινο» εγχείρημα στην Αστυπάλαια

Η INTERAMERICAN και η Anytime συμβάλλουν στο καινοτόμο εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο στο νησί της Μεσογείου, την Αστυπάλαια, προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο αυτοκίνητου και μηχανής.

Το νησί της Αστυπάλαιας εξελίσσεται στο πιο «πράσινο» νησί και σε παγκόσμιο πρότυπο προώθησης της ηλεκτροκίνησης.

Η INTERAMERICAN και η Anytime στηρίζουν την εξαιρετική τοπική πρωτοβουλία προσφέροντας 50% έκπτωση σε κάθε νέο συμβόλαιο για κάθε τύπο οχήματος -ηλεκτρικό, συμβατικό, υβριδικό- στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, προτρέποντας τους οδηγούς για «οικολογική χρήση και ασφαλή οδήγηση».

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του τμήματος Mobility & Convenience της INTERAMERICAN: «Μία νέα εποχή ξεκινάει για τις μετακινήσεις, ώστε η επόμενη μέρα να είναι πιο φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στην INTERAMERICAN και την Anytime, πιστεύουμε και υποστηρίζουμε ενεργά την εφαρμογή πράσινων μετακινήσεων. Γι’ αυτό αναδεικνύουμε το σημαντικό εγχείρημα στην Αστυπάλαια, που στόχο έχει να προστατεύσει το περιβάλλον και κατ’ επέκταση, να παρέχει καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες».