10)Νέα χαρμάνια καφέ από τα everest

Η νέα σειρά χαρμανιών καφέ ήρθε για να ανανεώσει την προσωποποιημένη εμπειρία καφέ που προσφέρουν τα everest. Τώρα τα everest προχωρούν σε αναβάθμιση των δύο υφιστάμενων χαρμανιών τους, ενώ συμπληρώνουν τη γκάμα με την προσθήκη μιας τρίτης, πιο premium επιλογής. Πιο συγκεκριμένα, η νέα πρόταση των everest περιλαμβάνει:

Το essential blend Intense Brazil που συνδυάζει ποικιλίες arabica & robusta από τη Βραζιλία και το Καμερούν σε ένα αποτέλεσμα που κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία της καφεΐνης, με άρωμα και γεύση bitter σοκολάτας.

Το signature blend Special Arabica”, από κόκκους 100% Arabica, με προέλευση από την Κεντρική Αμερική. Μια mainstream επιλογή με έντονο σώμα, ισορροπημένη γεύση με νότες από καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και πλούσιο άρωμα από εσπεριδοειδή και κακάο.

Το single origin Exotic Hondura από εξαιρετικούς κόκκους 100% Arabica με προέλευση από την Ονδούρα. Με πιο ήπια αίσθηση καφεΐνης, το χαρμάνι αυτό συνδυάζει τις νότες της bitter σοκολάτας με το άρωμα του μελιού και της καραμελωμένης ζάχαρης.