11) Η DUR υποστήριξε την επετειακή εκδήλωση 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»

Η DUR ήταν υποστηρικτής της επετειακής εκδήλωσης 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» ντύνοντας τους διοργανωτές με ενδύματά της.
Ειδικότερα, η επετειακή εκδήλωση του «Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς” (Ι.Ο.ΑΣ.)» είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας, της κυκλοφοριακής αγωγής και της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων. Η DUR θέλοντας να συνεισφέρει σε δράσεις που προάγουν την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια θεώρησε τιμή της την υποστήριξη της εν λόγω εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ΚΠΙΣΝ.

DELTIO TYPOY 2

KALOGIROU New Collections Fall / Winter 2021-2022:
Τα νέα brands που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε

Οι νέες συλλογές της ιστορικής αλυσίδας KALOGIROU καλωσορίζουν δυναμικά τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021-2022. Τα εμβληματικά designer brands που χαρακτηρίζουν την εκλεκτική αισθητική της KALOGIROU για τα footwear trends και την τέχνη του accessorizing, παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους, ενώ παράλληλα μια νέα γκάμα brands και σχεδιαστών προσθέτουν μια νότα επικαιρότητας και αβίαστου στυλ στις προτάσεις της κορυφαίας εταιρείας υποδημάτων.
Η KALOGIROU δημιουργεί συνεχώς νέες συνεργασίες και ανανεώνει το χαρτοφυλάκιο της με συλλογές και brands προσφέροντας premium και cutting edge επιλογές για τη γυναίκα και τον
άνδρα. Παραμένει διαχρονικό σύμβολο των fashion trends, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα επιλέγοντας τα "best of the best" κομμάτια από τις συλλογές των κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως Alexander McQueen, Amina Muaddi, Alevi, By Far, Chloe, Burberry, Gianvito Rossi, Hogan, Jimmy Choo, Prada, Miu Miu, Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Tod’s και Philipp Plein μεταξύ άλλων.