8) Open Academy: η νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα e-αυτοβελτίωσης

Η νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα Open Academy, ξεκινά τη λειτουργία της και προσφέρει έναν συναρπαστικό κόσμο γνώσης. Καταξιωμένοι εισηγητές από την εκπαίδευση, την ψυχολογία, το επιχειρείν, το coaching, την ιατρική και το ευ ζην δίνουν μαθήματα ζωής μέσα από online courses σε μορφή βίντεο για το πώς μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα στις προσωπικές σχέσεις και την καριέρα σου.

Σκοπός της Open Academy είναι να παρέχει σε όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικού ή γνωστικού επιπέδου, φύλου και ηλικίας, τη δυνατότητα εκπαίδευσης με το ελάχιστο δυνατό κόστος για ένα καλύτερο αύριο. Τα online courses της Open Academy είναι διάρκειας μίας ώρας.

Επιπλέον, η Open Academy ξεχωρίζει και για τον μη κερδοσκοπικό της χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων της προσφέρονται σε Ιδρύματα, ΜΚΟ και Κοινωφελείς Οργανισμούς.

 

2 ΔΕΛΤΙΟ

Save a greek stray: Δράση στείρωσης στον Δήμο Χαλκιδέων

Μια μεγάλη δράση στείρωσης 160 ζώων συνολικά, πραγματοποιείται από την φιλοζωική οργάνωση Save a Greek Stray, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ντέπυ Βασιλειάδη.
Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ντέπυ Βασιλειάδη και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών κτηνιάτρων, Χρήστου Κτενά, Θεοδώρου Μπαμπλένη και Νίκου Παπαθεοδώρου, 160 ζώα θα
στειρωθούν, θα εμβολιαστούν και θα σημανθούν ηλεκτρονικά, στη Βιομηχανική περιοχή της Ριτσώνας, του Δήμου Χαλκιδέων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

3 DELTIO

H Βίκος και η HOPEgenesis συνεργάζονται για τη μείωση της υπογεννητικότητας στην Ήπειρο

Η Βίκος ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ελληνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis στο πλαίσιο των δράσεων «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Η συνεργασία της Βίκος Α.Ε. με τη HOPEgenesis κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναγνωρίζει την υπογεννητικότητα ως ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τη χώρα μας την τελευταία δεκαετία, με πολύ σημαντική επίδραση στην κοινωνία, την οικονομία και τη γενικότερη υπόσταση της χώρας μας.
Ως μία εταιρία με έντονη τοπική δράση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευημερία της Ηπείρου, η Βίκος, μέσω της συνεργασίας αυτής, «υιοθετεί» τον Δήμο Ζαγορίου, ο οποίος χωρίζεται γεωγραφικά σε τρεις ενότητες – το Κεντρικό, το Δυτικό και το Ανατολικό Ζαγόρι – που περιλαμβάνουν 46 τοπικές κοινότητες με συνολικό πληθυσμό 3.804 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011.