4) Η KRAFT Paints στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

 

Η KRAFT Paints στηρίζει το πολύτιμο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας συνολικά 1.000 λίτρα χρώματος για τις ανάγκες ανακατασκευής του Νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, που πρόκειται να εγκαινιαστεί σύντομα στο Κορωπί.
Το Νέο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, έχει ειδικά σχεδιαστεί ώστε να φιλοξενεί ποικίλες δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τόσο των παιδιών, των νέων, και των φοιτητών όσο και των ενηλίκων και των επαγγελματιών. Στον χώρο του νέου Κέντρου βρίσκουν μια δυναμική στέγη τα υπάρχοντα εκπαιδευτικά εργαλεία που σχεδιάζει και προσφέρει «Το Χαμόγελο του
Παιδιού», ενώ αποτελεί προορισμό για παιδιά και νέους που επιθυμούν να
εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους.
Μέσω της δωρεάς 1.000 λίτρων χρώματος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», η KRAFT Paints, στέκεται έμπρακτα δίπλα στα παιδιά, ενισχύοντας την ελπίδα, τη χαρά, το παιχνίδι και τη δημιουργικότητά τους και γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για μάθηση μικρούς και μεγάλους.

 

Say Yes …and Get Impressed!

To υπέροχο ελληνικό εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα σε πλάτανο!

Το εκκλησάκι της Παναγίας της Πλατανιώτισσας βρίσκεται στον οδικό άξονα Καλαβρύτων – Αιγίου μέσω Πτέρης, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη των Καλαβρύτων.

Σε μια καταπράσινη τοποθεσία, με άφθονα και κρύα νερά, το εκκλησάκι βρίσκεται μέσα στο κοίλωμα ενός τεράστιου πλατάνου, ο οποίος προήλθε από τρία πλατάνια που φύτρωσαν μαζί, και με την πάροδο του χρόνου ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα έργο τέχνης!

Το ιστορικό αυτό πλατάνι έχει ύψος 25 μ. περίπου και περίμετρο στη βάση του 16 μ. Έχει χωρητικότητα 20 ατόμων. Υπάρχει ένα μικρό τέμπλο με δυο κίονες οι οποίοι σχηματίζουν την Ωραία Πύλη.