6) Doggie Ntouz: Η πρώτη made in Greece αυτόματη ντουζιέρα σκύλων!

λεζάντα προαιρετικα Tάσος Ακρίβος, ιδιοκτήτης Doggie Ntouz

 

 

 

Η αγάπη του για τα σκυλιά, η επιθυμία να προσφέρει κάτι πρωτοποριακό στους ιδιοκτήτες τους αλλά και οι τάσεις της αγοράς οδήγησαν στο Doggie Ntouz!

Ο κ. Τάσος Ακρίβος είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα και μίλησε στο Say Yes to the Press για την πρώτη ντουζιέρα σκύλων ελληνικής κατασκευής με κερματοδέκτη.

«Η αγάπη για τα σκυλιά αλλά και η αγορά μας ώθησε να ασχοληθούμε με τα κατοικίδια. Ο κόσμος ασχολείται πολύ με τα σκυλιά και οι υιοθεσίες έχουν αυξηθεί μετά τον κορονοιό» επισημαίνει ο κ. Ακρίβος και συμπληρώνει: «Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσε κάποιος να πλύνει τον σκύλο του μόνος του, χωρίς να λερώσει το μπάνιο του, άνετα, απλά και οικονομικά».  Και μπορεί το τυπογραφείο να είναι η κανονική του δουλειά, όπως λέει, όμως οι κεραίες του είναι πάντα ανοιχτές κι έτσι προέκυψε η πρωτότυπη επιχειρηματική του ιδέα για το Doggie Ntouz.   Άλλωστε, «το self service είναι μία ανερχόμενη αγορά».

Έχουν μεγάλη ζήτηση!

Παρόλο που η κατασκευή του Doggie Ntouz ολοκληρώθηκε στα τέλη Οκτώβρη, η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη και σύντομα σε πολλά σημεία σε όλη την Ελλάδα, από την Αττική μέχρι τον Βόλο και την Κρήτη, τα σκυλάκια θα απολαμβάνουν τον επαγγελματικό καθαρισμό τους!

 

info

Το Doggie Ntouz είναι ένα προηγμένο booth που περιέχει μία αυτοματοποιημένη μονάδα και μία μπανιέρα για να πλένετε το κατοικίδιό σας.

Διαθέτει επαγγελματικό εξοπλισμό (inox μπανιέρα 130cm, 3 είδη σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, ζεστό νερό και επαγγελματικό σεσουάρ grooming δύο ταχυτήτων) κάνοντας την περιποίηση του σκύλου εύκολη διαδικασία.

Της Βένιας Αντωνίου