15) HUAWEI Watch GT 3: HUAWEI Watch GT 3: κομψό, μοδάτο και «έξυπνο» smartwatch

Το HUAWEI WATCH GT 3 εντυπωσιάζει με το design και την αισθητική του, παραπέμποντας με την κομψότητά του σε κλασικά ρολόγια, ενώ διαθέτει ισχυρή μπαταρία διάρκειας 2 εβδομάδων και
σημαντικά αναβαθμισμένο software και hardware. Το νέο smartwatch προσφέρει πολυάριθμες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας, καθώς και δεκάδες προγράμματα άθλησης, με σκοπό να παροτρύνει τους χρήστες να φροντίζουν καλύτερα τη φυσική τους κατάσταση και να ανακαλύπτουν νέα σπορ που τους ταιριάζουν.
Καθώς τα wearables γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, συμβάλλουν πλέον όσο και τα ρούχα στην προσωπική αισθητική και το ιδιαίτερο στιλ του καθενός. Ωστόσο, τα έξυπνα gadgets όπως τα smartwatches παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο, καθώς δεν αποτελούν μόνο όμορφα αξεσουάρ, αλλά χάρη στις πολλές λειτουργίες τους, μας δίνουν κίνητρο να φροντίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Ανακαλύψτε πώς το νέο HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Forbes: Η Λίμνη Κερκίνη ανάμεσα στα φυσικά θαύματα των Βαλκανίων

Ένα από τα πέντε θαύματα της φύσης στα Βαλκάνια είναι σύμωνα με το Forbes η λίμνη Kερκίνη, του νομού Σερρών. Το δημοσίευμα αναφέρει για τη Λίμνη Κερκίνη ότι πρόκειται για έναν παραδεισένιο υγροβιότοπο, ο οποίος, ωστόσο, είναι μια σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη, καθώς δημιουργήθηκε το 1932 από το φράγμα ενός κοντινού ποταμού και παρόλο που είναι τεχνητή, μπορεί να συναγωνιστεί σε ομορφιά πολλές φυσικές λίμνες της χώρας.

Στη λίμνη Κερκίνη βρίσκουν καταφύγιο περισσότερα από 300 διαφορετικά είδη πτηνών. Τα πουλιά -συμπεριλαμβανομένων των λευκών πελεκάνων και των φλαμίνγκο- αποτελούν το κύριο αξιοθέατο αλλά  μπορεί κανείς να δει και νεροβούβαλους, θέαμα σπάνιο στην Ελλάδα. Από τους 2.000 συνολικά νεροβούβαλους που βρίσκονται στη χώρα, οι 1.600 περίπου εντοπίζονται γύρω από τη λίμνη Κερκίνη.

Στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τα κορυφαία φυσικά θαύματα στα Βαλκάνια βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Una, που ιδρύθηκε επίσημα το 2008 στις δυτικές παρυφές της Βοσνίας.