5) Τα Χριστούγεννα έφτασαν στον Γρηγόρη!


Ο
Γρηγόρης φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχεται τους καταναλωτές με νέα, σούπερ λαχταριστά, Χριστουγεννιάτικα προϊόντα!

Ξεκινάμε με τη ζεστή σοκολάτα Red Velvetεμπνευσμένη από το δημοφιλές Red Velvet Κέικ, που με την υπέροχη γεύση της μας προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία. Στη συνέχεια έρχονται να μας «προκαλέσουν» τα xmas bites του Γρηγόρη! Πρόκειται για τα αγαπημένα και παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών, σε μπουκίτσες, με ένα άκρως σοκολατένιο Twist! Bites κουραμπιέδες, με επικάλυψη σοκολάτας και topping καρύδας και bitesμελομακάρονα, με λευκή σοκολάτα και topping redvelvet, που θα δώσουν χρώμα, γεύση και «μαγεία»στα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Γρηγόρης μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε όλες τις νέες του γιορτινές προτάσεις στα καταστήματά του και όχι μόνο! Μπορούμε να τις απολαύσουμε στο σπίτι ή στο γραφείο μας, παραγγέλνονταςonline στο gregorys.gr ή στο Gregorys e-order app.

Παράλληλα, για όλη την περίοδο των γιορτών, ο Γρηγόρης έχει σχεδιάσει διάφορους διαγωνισμούς στο Gregorys eorder και στις σελίδες του σταsocial media, με στόχο να προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα.

Good news


Βίκος: Προσφορά προϊόντων στον φιλανθρωπικό αγώνα TRIPLE LEAGUE TRIATHLON

Η Βίκος προσέφερε προϊόντα στην αθλητική εκδήλωσηTRIPLE LEAGUE TRIATHLON η οποία διοργανώθηκε από τον σύλλογο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑΜΕΑ την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αντικατάσταση του αναβατορίου–ανελκυστήρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ που εξυπηρετεί Ανθρώπους με Αναπηρίες, ηλικιωμένους ή γονείς με καροτσάκια και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο. Το συγκεκριμένο αναβατόριο βρίσκεται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, συμπολίτες μας με κινητικούς περιορισμούς να προσεγγίζουν τις εγκαταστάσεις με εναλλακτικό τρόπο διανύοντας μεγαλύτερη απόσταση.