6)The Ellinikon Experience Park – H πιο συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα είναι εδώ!

Η παιδική χαρά στο The Ellinikon Experience Park περιμένει γονείς και παιδιά να την ανακαλύψουν. Το Experience Park του Ελληνικού, το πάρκο που ενθουσίασε το κοινό από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, υποδέχεται και τους μικρούς επισκέπτες, καθημερινά για να ζήσουν μοναδικές, αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και περιπέτειας!
Ένας υπέροχος κόσμος με έκταση πάνω από 5.700 τ.μ., στην καρδιά του Experience Park, εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας και τη μαγεία της φύσης, προσφέρεται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση. Η παιδική χαρά περιλαμβάνει συνολικά 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους. Tα παιδιά συναντούν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια όπως τα τραμπολίνο, μουσικές κατασκευές και το μαγικό «τηλέφωνο», τα δενδρόσπιτα αναρρίχησης και τις κούνιες. Αφού σκαρφαλώσουν στο χρωματιστό λόφο, μπορούν να ανέβουν στον Πύργο και να ξανακατέβουν με την τσουλήθρα τούνελ. Ακόμη, μπορούν να ανακαλύψουν το παιχνίδι του νερού με την άμμο. Η περιήγησή τους συνεχίζεται στο διάδρομο απογείωσης, όπου ένα μικρό τελεφερίκ τους «απογειώνει» και τους «ταξιδεύει» μέχρι το ξύλινο αεροπλάνο! Όλα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές στο Παιδικό Δάσος, καθώς περιλαμβάνει και παιχνίδια, φιλικά προς Α.Μ.Ε.Α.

 

2 83ma

Κατηγορία Press Room Food and Beverage

Νέα προϊόντα «SOKOLATA» από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Η αγαπημένη σειρά των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας» εμπλουτίζεται με μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα ροφήματα σοκολάτας SOKOLATA. Τα ροφήματα SOKOLATA, έρχονται για να διευρύνουν την προϊοντική γκάμα των καφεκοπτείων & του eshop www.kl.gr, με 5 ιδιαίτερες και αγαπημένες γεύσεις: Classic, Bitter, Salted Caramel, Hazelnut & Stevia! Τα νέα ροφήματα SOKOLATA με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι εδώ για να γεμίσουν τα σπίτια σας με εκπληκτικά αρώματα και να σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης! Δημιουργήστε τα δικά σας ροφήματα προσθέτοντας γάλα, σαντιγί, marshmallows και ότι άλλο επιθυμείτε και αφεθείτε στη βελούδινη υφή των προϊόντων SOKOLATA. Είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία και μπορούν να σερβιριστούν ζεστά ή κρύα. Αφυπνίστε όλες σας τις αισθήσεις με την ευχάριστη γεύση και το ακαταμάχητο άρωμα μιας κούπας αέρινης ζεστής σοκολάτας των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα ή κάντε online την παραγγελία σας στο www.kl.gr.