12).Air Canada: Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις από Μόντρεαλ και Τορόντο με Αθήνα

λεζάντα:

Στη φωτογραφία, από αριστερά, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece και η κ. Σαπφώ Τριαντάρη, Sales & Marketing Manager Greece & Cyprus, Air Canada

Καθημερινές πτήσεις προς και από Αθήνα με το Τορόντο και το Μόντρεαλ ξεκίνησε η Air Canada για τη φετινή θερινή περίοδο. Οι πτήσεις με το Τορόντο ξεκίνησαν στις 27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν για φέτος στις 20 Νοεμβρίου, ενώ με το Μόντρεαλ ξεκίνησαν στις 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 21 Νοεμβρίου. Με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της Air Canada η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Air Canada ξανά φέτος στην Αθήνα, και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά! Η επανεκκίνηση των απευθείας συνδέσεών μας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο για τη θερινή περίοδο 2022, ενισχύει πολύ σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της πόλης και της χώρας μας και προσφέρει ξανά τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να απολαύσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Air Canada! Ευχόμαστε μια πολύ επιτυχημένη θερινή περίοδο στην Air Canada και παραμένουμε απόλυτα πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας!»

2 8εμα

κατηγορία tech news

Η Samsung ανακοινώνει τη σειρά τηλεοράσεων Neo QLED 2022 στην Ευρώπη

Η Samsung Electronics Ltd ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη
νέα σειρά τηλεοράσεων Samsung Neo QLED με ανάλυση 8K και 4K, που θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία κατά το διάστημα 21/03 – 16/04. Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της εταιρείας βασίζονται στη βραβευμένη συλλογή Samsung τηλεοράσεων της προηγούμενης χρονιάς και ενσωματώνουν σημαντικές αναβαθμίσεις, υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και σημαντικές βελτιώσεις σε ποιότητα και απόδοση.
Οι ολοκαίνουργιες, υπερσύγχρονες τηλεοράσεις της Samsung, με κορυφαίο μοντέλο τη ναυαρχίδα QN900B, διαθέτουν έξι σειρές, με τα μεγέθη να κυμαίνονται από 43″ έως 85″, προσφέροντας ποικιλία επιλογών για όλους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Samsung Neo QLED 2022 επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/tvs/qled-tv/highlights.