2).Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας. Κάποιοι φεύγουν από μόνοι τους, κάποιους άλλους τους διώχνουμε και κάποιους -συνήθως αυτούς που αγαπάμε περισσότερο- τους αποχωριζόμαστε για πάντα…

Κάποιοι από αυτούς μπαίνουν στη ζωή μας για να μας δώσουν  μαθήματα ενώ κάποιοι γίνονται οι καλύτεροί μας φίλοι, αυτοί που στέκονται δίπλα μας ό,τι κι αν συμβεί.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σπάνιοι, αλλά υπάρχουν. Και αν είστε αρκετά τυχεροί και τους έχετε στη ζωή σας, φροντίστε να τους κρατήσετε.

Τα άτομα που η μεταξύ μας σχέση, μας οδηγεί στο να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι πρέπει να τα αγαπάμε λίιιιιγο περισσότερο γιατί εκτός από το να μετατρέπουν τη ζωή μας στην πιο όμορφη ιστορία, μας δείχνουν και τι μας έλειπε όλο αυτό το διάστημα πριν γνωριστούμε.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι μερικές φορές ακόμη πιο σημαντικοί από την οικογένειά μας, επειδή είναι η προσωπική μας επιλογή και το γεγονός ότι νιώθουμε καλά όταν είμαστε μαζί τους λέει πολλά για τη σχέση μας αυτή.

Ακόμα κι αν έρθουν στη ζωή μας και είναι εκεί μόνο για λίγο και μετά φύγουν, υπάρχουν πολλά μαθήματα που μπορούν να μας διδάξουν.

Και για αυτό θέλω να μιλήσω σήμερα. Θέλω να μιλήσω για όλα τα μαθήματα που παίρνουμε από τους ανθρώπους που έρχονται και φεύγουν στη ζωή μας.

Προφανώς και ακολουθεί Sparkling Room για να σου πω 7 μαθήματα που μας διδάσκουν οι άνθρωποι που ήλθον είδον και απήλθον από τη ζωή μας…

Tip of the Day: Καμία σχέση δεν είναι χάσιμο χρόνου. Αν δεν σου έδωσε αυτό που θέλεις, τότε σου έμαθε τι είναι αυτό που ψάχνεις. Εξάλλου όταν οι λάθος άνθρωποι φύγουν από τη ζωή μας τότε τα σωστά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν…