Say Yes… στις καλύτερες vegan επιλογές!

Τα vegan προϊόντα είναι τάση! Τα αναζητάμε όλο και περισσότερο στα ράφια των super market και έχουν ξεχωριστή θέση στο τραπέζι μας.
Φυσικά οι vegan σαλάτες πρωταγωνιστούν στην καθημερινή μας διατροφή γιατί είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά –βιταμίνες και ιχνοστοιχεία- και έχουν ξεχωριστή γεύση! Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι, όπως των παιδιών, ικανοποιούνται χάρη στα «έξυπνα» μίγματα που προσφέρουν μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα! Και κάτι ακόμα: Η σαλάτα είναι το πιο γρήγορο και ελαφρύ πιάτο που μπορούμε να ετοιμάσουμε και όσο ο καιρός ζεσταίνει είναι η top επιλογή στο σπίτι, στο γραφείο αλλά και στο σχολείο!

Say Yes… στα baby φύλλα!
Βaby φύλλα ονομάζονται τα νεαρά φύλλα λαχανικών μικρού μεγέθους (~10cm). Αποτελούν τη νέα τάση στη σύγχρονη διατροφή καθώς ξεχωρίζουν για την εμφάνισή τους, διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω της μικρής παρέμβασης στα λαχανικά -από τη συγκομιδή έως και την τυποποίηση- και μας δίνουν πολλές επιλογές για την παρασκευή μιας σαλάτας.

Τα baby φύλλα…
Έχουν λιγότερες απώλειες θρεπτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων, καθώς τα κύτταρα των φύλλων δεν καταστρέφονται από την κοπή και πλύση.
Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία λαχανικών (χρώματα, σχήματα, γεύσεις).
Διαθέτουν χαρακτηριστική γεύση.
Διαθέτουν ελκυστικότερη εικόνα στο ράφι αλλά και στο πιάτο.

Με την πρώτη ματιά!
Η φρεσκάδα & η ποιότητα των προϊόντων “Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου” αναγνωρίζεται αμέσως χάρη στις νέες διαφανείς συσκευασίες που είναι «ανοιχτές σε κάθε έλεγχο»! Οι επιλογές σας είναι πολλές και όλες υπέροχες! 

Η νέα σαλάτα Super Mix είναι η μόνη στην ελληνική αγορά με 10 διαφορετικά λαχανικά (Baby φύλλα πράσινου, κόκκινου & τραγανού μαρουλιού, άγριας ρόκας, σπανακιού, παντζαριού, βαλεριάνας, mizuna, kale & μουστάρδας). Επίσης, η σαλάτα Kale Mix είναι ιδιαίτερη γιατί αποτελείται από Baby φύλλα kale (40%), άγριας ρόκας, κόκκινου & πράσινου μαρουλιού και σπανακιού που περιέχει βιταμίνες C, K και είναι πλούσια σε μαγγάνιο.

info
Η εταιρεία Bεζύρογλου έχει τη μεγαλύτερη παραγωγή Baby Φύλλων στην Ελλάδα! Παράγει 10 διαφορετικά είδη και είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή, τυποποίηση και διάθεση στην Ελληνική αγορά μη-πλυμένων & μη-επεξεργασμένων baby φύλλων. Επίσης, πρωτοπορεί στην παραγωγή κηπευτικών μέσα σε δικτυοκήπια, στην ανάπτυξη νέων ειδών λαχανικών (baby kale, baby μουστάρδα) και στην τεχνολογία μέτρησης διατηρησιμότητας στα φύλλα και επεξεργασία με τη μέθοδο FEFO.