Τα Pet City στηρίζουν τα ζώα με αναπηρία

Τα Pet City μέσω της καμπάνιας εταιρικής ευθύνης act pawsi+ive και της δράσης Moving Together, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Plus2Feet και προσφέρουν αναπηρικά αμαξίδια σε σκυλάκια με κινητικά προβλήματα.
Αποφασισμένοι να κάνουν αυτές τις εβδομάδες όσο πιο ξεχωριστές γίνεται και με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Zώων στις 4 Οκτωβρίου, τα Pet City συνεχίζουν να μοιράζουν αγάπη και υποστήριξη σε όλα τα ζωάκια, με απώτερο στόχο κάθε ένα από αυτά να βρει το forever home του.
Πρώτο βήμα σε αυτό, η δράση Moving Together και η συνεργασία με την Plus2Feet, που με τη βοήθειά της, σκυλάκια με κινητικά προβλήματα θα αποκτήσουν τα απαραίτητα αμαξίδια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια για αυτά. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Princess και η Μαργαρίτα από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου θα αποκτήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορούν να περπατήσουν ξανά με άνεση, όπως αξίζει σε κάθε κατοικίδιο.
Τα Pet City καθόλη τη διάρκεια της δράσης act pawsi+ive Moving Together, μέσα από δυο άξονες δωρεάς, καλούν κάθε φιλόζωο να συνεισφέρει σε αυτή την ενέργεια. Σε κάθε κατάστημα Pet City θα βρίσκονται τοποθετημένες ειδικές καλαθούνες όπου για κάθε κιλό τροφής που θα προσφερθεί από τον κόσμο, τα Pet City θα το διπλασιάσουν, δωρίζοντας την ποσότητα σε φορείς που την έχουν ανάγκη, ενώ την ίδια στιγμή το petcity.gr θα γεμίσει με χαρούμενες πατούσες, όπου κάθε click στην χαρακτηριστική πατούσα-καρδιά, που εμφανίζεται στη κεντρική σελίδα του site, τα κιλά τροφής που δωρίζονται σε ζωάκια που το
έχουν ανάγκη θα αυξάνονται αντίστοιχα.