Tρέχουμε για τα 10 χρόνια του Navarino Challenge

Τρέξιμο στη Βοϊδοκοιλιά (photo by Elias Lefas @ Navarino Challenge)

Η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge, που φέτος κλείνει 10 χρόνια, θα αναδείξει για μια ακόμα φορά στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, τις φυσικές ομορφιές της Μεσσηνίας με πάνω από 30 δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Costa Navarino και την Πύλο.
Η δραστηριότητα του τρεξίματος, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Navarino Challenge από το 2013 μέχρι σήμερα, θα αποτελέσει και φέτος τη βασική δράση που είναι
διαθέσιμη για όλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και
όλων των δυνατοτήτων από όλο τον κόσμο. Το τρέξιμο είναι μία από τις δραστηριότητες
ευεξίας της διοργάνωσης που φέρνει κοντά στον αθλητισμό τα παιδιά και τους γονείς
δίνοντας τους την ευκαιρία να τρέξουν σε διαδρομές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και
απαιτήσεις.
Δες εδώ τις διαδρομές τρεξίματος και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο τρέξιμο (21,1χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 1χλμ) στο ακόλουθο link. Για τις ομαδικές εγγραφές 10 ατόμων και άνω ισχύει έκπτωση 20%. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη διοργάνωση.
Το Navarino Challenge εντάσσει για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του το άθλημα του ποδοσφαίρου, διοργανώνοντας τα Tsimikas Football Clinics που φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου διεθνή ποδοσφαιριστή της Liverpool FC και της Εθνικής Ελλάδος, Κώστα Τσιμίκα. Το Tsimikas Clinic θα πραγματοποιηθεί με εξειδικευμένο προπονητή ποδοσφαίρου, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πλούσια δώρα, όπως καπέλο και μπλουζάκι με την υπογραφή του Τσιμίκα καθώς και ένα τσαντάκι.