Απόλαυση & υγιεινή διατροφή πάνε μαζί!

Τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης με Βρώμη της ΜΑΚΒΕΛ έχουν κερδίσει πολλούς φανατικούς οπαδούς! Η προσθήκη της βρώμης, προσδίδει εξαιρετική γεύση και επιπλέον χαρακτηριστικά υγιεινής διατροφής.

Η σειρά περιλαμβάνει: Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Πένες Ολικής Άλεσης με Βρώμη,
Σπαγγετίνη Ολικής Άλεσης με Βρώμη, Κριθαράκι Ολικής Άλεσης με Βρώμη.

 

Ήξερες ότι…

Η ΜΑΚΒΕΛ προσφέρει ζυμαρικά υψηλής διατροφικής αξίας από 100% επιλεγμένα ελληνικά σιτάρια! Είναι ζυμωμένα με τα κρυστάλλινα νερά του όρους Μπέλλες!

Βρώμη, η πολύτιμη!

Η βρώμη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Μεταξύ άλλων περιέχει φώσφορο που είναι σημαντικός για την υγεία των οστών και τη συντήρηση όλων των ιστών, σίδηρο, σελήνιο, μαγνήσιο, βιταμίνη Β1 και φυλλικό (φυσική βιταμίνη Β9). Η κατανάλωση βρώμης συμβάλλει στην προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος χάρη στις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει και στην καλύτερη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και μας βοηθάει στον έλεγχο του βάρους μας.

Τips by ΜΑΚΒΕΛ

…Είσαι pasta lover, γίνε και pasta expert!

Το τέλειο al dente!

Για ένα άψογο γευστικό al dente αποτέλεσμα, να ξέρεις πως στον συνολικό χρόνο βρασμού των ζυμαρικών θα πρέπει να υπολογίσεις και τον χρόνο δεσίματος με τη σάλτσα! Υπολόγισε λοιπόν 1 – 2 λεπτά λιγότερα στον βράσιμο τους καθώς θα τα χρειαστείς για να δέσεις τη σάλτσα με τα ζυμαρικά!

Το… μυστικό του σκόρδου!

Μπορείς να ξεφλουδίζεις πολύ εύκολα ένα ολόκληρο κεφάλι σκόρδο, ανακινώντας το πολύ δυνατά ενώ το έχεις βάλει μέσα σε ένα μικρό βάζο!

Μην “τρως” ενέργεια

Όταν έχεις όρεξη για μια απολαυστική μακαρονάδα ΜΑΚΒΕΛ και θέλεις να εξοικονομήσεις ενέργεια, βράσε το νερό για τα ζυμαρικά σου στον βραστήρα! Επίσης, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, φρόντισε το σκεύος σου να εφαρμόζει κατάλληλα στο μάτι της κουζίνας σου για να αποφύγεις την απώλεια ενέργειας και θερμότητας!