Ελέφαντας Flappy: Ήρθε για να γίνει ο καλύτερος φίλος του μωρού σας!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και όλοι έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε για δώρα που θα προσφέρουμε σε μικρούς και μεγάλους. Ψάχνοντας λοιπόν κι εγώ έπεσα πάνω σε ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι που κάνει το δικό του «κούκου! τσα!» όταν πιέζουμε τα πατουσάκια του.

Ο αξιολάτρευτος ελέφαντας Flappy και μιλάει και παίζει «κούκου τσα» πίσω από τα μεγάλα του αυτιά!
Ιδανικό για παιχνίδι και αγκαλιές, ο απαλός ελέφαντας Flappy, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις βόλτες, στις εκδρομές και σε όλες τις… πρωτιές του μωρού σας!
Η αγκαλιά με τον ελέφαντα Flappy θα προσφέρει ζεστασιά και ηρεμία, δίνοντας την ευκαιρία στο μωρό σας να αισθανθεί άνετα και οικεία. Ο Flappy θα αναλάβει το ρόλο του καλύτερού του φίλου, θα εξάψει τη φαντασία του και θα βάλει τη δική του πινελιά στο δημιουργικό παιχνίδι του μωρού σας. Ταυτόχρονα, θα το βοηθήσει να αναπτύξει δεξιότητες όπως υπευθυνότητα και στοργή, φροντίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι. Κάπως έτσι, μαθαίνει σιγά σιγά να είναι υπεύθυνο για τα πράγματα για τα οποία νοιάζεται και έχουν αξία γι’ αυτό.

Κρυφτό ή τραγούδι; Δεξί ή αριστερό πόδι;
Ο αξιολάτρευτος γκρι ελέφαντας Flappy «ζωντανεύει» με το πάτημα ενός κουμπιού και έχει πάντα διάθεση να κρατήσει συντροφιά και να διασκεδάσει το μωρό σας.
Το αριστερό πόδι κρύβει ένα διασκεδαστικό & διαδραστικό παιχνίδι peek-a-boo, που θα
ενθουσιάσει και θα ξεσηκώσει το μωρό σας, ώστε να ακολουθήσει κι αυτό με τη
σειρά του… το κρυφτό του ελέφαντα.
Το δεξί πόδι ξεδιπλώνει διαφορετικά ερεθίσματα, καθώς πιέζοντάς το, ο Flappy ξεκινάει
να τραγουδάει με την χαριτωμένη του φωνή ένα παιχνιδιάρικο τραγούδι, ενώ τα
αυτιά του «χορεύουν» στον ίδιο ρυθμό.

info

Ο βελούδινος & απολαυστικός ελέφαντας Flappy είναι απόλυτα ασφαλής για κάθε μωρό 6 μηνών και άνω και πλένεται εύκολα για να μην μένει ποτέ εκτός παιχνιδιού!

#Flappy #SpinMaster
@SpinMaster