Moxy Athens City: Fun-tastic διαμονή και events στην καρδιά της Αθήνας!

O χάρτης της αθηναϊκής φιλοξενίας εμπλουτίστηκε πρόσφατα με το πρώτο trendy hotel brand Moxy Athens City by Marriott International, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, το οποίο ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία διαμονής, σε ένα χώρο με εξαιρετικό design και εμπειρίες, που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη περιοχή του Ψυρρή, το Σύνταγμα και το Κολωνάκι, τα οποίο προσεγγίζονται εύκολα και γρήγορα με τα πόδια και στα οποία θα συναντήσει κανείς ψαγμένα concept stores, μπαρ και εστιατόρια, το Moxy Athens City προσφέρει ανεπανάληπτες υπηρεσίες διαμονής. Το cool περιβάλλον και design, σε απόλυτη αρμονία με το vibrant κέντρο της πόλης, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει φέτος art, fashion και music events, με τους ινσταγκραμικούς κοινόχρηστους χώρους να αποτελούν ήδη talk of the town.

Η διαμονή αλλιώς!

Η παιχνιδιάρικη ξενοδοχειακή εμπειρία ξεκινάει με το welcome signature cocktail «Got Moxy», κατά την άφιξη, και με το check-in να πραγματοποιείται στο Bar Moxy, το πολυσύχναστο μπαρ του λόμπι που αποτελεί σημείο συνάντησης των επισκεπτών, αλλά και του κοινού της πόλης.
Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς LED. Την ήσυχη χρωματική παλέτα των δωματίων σπάνε οι πινελιές έντονων αποχρώσεων στα έπιπλα και τα έργα τέχνης, από τον διεθνούς φήμης Έλληνα street artist B., έργα του οποίου κοσμούν και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Ένα πέρασμα από τα ευφάνταστα και mood making lounge, library και ασανσέρ είναι αρκετό για να δώσει έμπνευση σε αμέτρητες φωτογραφίες και Instagram stories.

Με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό

Η εμπειρία φιλοξενίας απογειώνεται στον 9 ο όροφο του ξενοδοχείου, στην Penthouse Suite του Moxy Athens City, την πρώτη σουίτα των «Moxy Hotels» παγκοσμίως που λειτουργεί ως χώρος διαμονής, αλλά και ως event space για private και public happenings, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη. Με 78 τ.μ. στο εσωτερικό και 179 τ.μ. στο εξωτερικό, η σουίτα έχει έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς κήπους της πόλης και
συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά rooftops της Αθήνας.

Fun-tastic events χωρίς τέλος…

H μόδα, η τέχνη και η μουσική βρήκαν το σπίτι τους στο Moxy Athens City, μέσα από ένα πλούσιο event calendar, που ανεβάζει τη διάθεση τόσο στους διαμένοντες στο ξενοδοχείο, όσο και στους κατοίκους της Αθήνας. Με δύο ήδη επιτυχημένα DJ parties στο rooftop, διασκέδαση και τέχνη παίρνουν τα ηνία στην ατμοσφαιρική στοά του ξενοδοχείου. Εδραιωμένα events, συνεργασίες με τους κορυφαίους του είδους, αλλά και φρέσκιες ιδέες κάνουν must τη χειμερινή διαμονή στο ξενοδοχείο.

Αρχές Δεκεμβρίου το ξενοδοχείο παρουσιάζει για πρώτη φορά το Μoxy Art Affair. Κάθε μήνα, νέοι Έλληνες καλλιτέχνες μετατρέπουν τη στοά του ξενοδοχείου σε art gallery και για τρεις εβδομάδες θα εκθέτουν το έργο τους. Τη σκηνή του Moxy Art Affair ανοίγει ο Γιώργος Δρίτσας στις 16/12.

Στο Μοxy κάνει «ckeck-in» και το Moxy Fashion Runway με το Α/W 22-23 catwalk της Kathy Heyndels στις 7/12 ενώ στις 21 Δεκεμβρίου το πολυαγαπημένο Fashion Room Service από την δημιουργική ομάδα ΟΖΟΝ φέρνει 25 Έλληνες σχεδιαστές στα δωμάτια του ξενοδοχείου ΜΟΧΥ. Από τις 17:00 έως τις 00:00, θα ανοίξουν οι πόρτες για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στην πιο συναρπαστική fashion εμπειρία, σημείο αναφοράς και συνάντησης κορυφαίων brands, influencers, fashion & art lovers και του πιο hip crowd της πόλης.

Ο Δεκέμβριος κλείνει πολύ δυνατά με ένα από τα πιο αναμενόμενα parties της πόλης, το Ground Zero Omonia Party by Best 92.6, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην Αθήνα” του Δήμου Αθηναίων. Στις 29 του μήνα οι φίλοι του Μοxy θα απολαύσουν ήχους από τις 5μμ μέχρι τις 11.30μμ από τους DJs του Βest 92.6 και cocktails από τους Moxy Bartenders με την πιο εορταστική διάθεση. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το ξενοδοχείο φτιάχνει ένα σούπερ εορταστικό brunch που δε θα θέλαμε να χάσουμε καθότι το συνώνυμο του awesome comfort food είναι τα Moxy Xmas Bites. Κρατάμε για το τέλος ότι οι ένοικοι του ξενοδοχείου “are in for a treat” γιατί τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Τέλος, στο Moxy η γυναικεία παρουσία έχει την τιμητική της. Κάθε απόγευμα Πέμπτης θα πραγματοποιεί η resident barwoman του ξενοδοχείου, τα Blame Jo cocktails tasting classes. Κοκτέιλ με ελληνικά ποτά και υλικά που θα σε συναρπάσουν. Τις Παρασκευές, 8-12 το βράδυ, η DJ Caelina μας ταξιδεύει μουσικά με τα Hey Miss DJ! sessions μεταφέροντάς μας στο mood του Σαββατοκύριακου, ενώ οι τυχερές ένοικοι του ξενοδοχείου, θα απολαμβάνουν make-up sessions από κορυφαία brands, λίγο πριν από την έξοδό τους στην Αθήνα! Εσείς σε ποιο από όλα τα events θα δώσετε το «παρών»; Για να δείτε αναλυτικά το event calendar δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Instagram account @moxyathenscity.

#atthemoxy #moxyathenscity