Ant-Man και Wasp επιστρέφουν στη δράση με τη νέα ταινία του MCU

Η νέα ταινία των Marvel Studios, «ANT-MAN ΚΑΙ WASP: ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU, κυκλοφορεί 16 Φεβρουαρίου 2023 στα Village Cinemas.

Ant-Man και Wasp επιστρέφουν στη δράση. Οι δυο τους, με τους γονείς της Hope, Hank Pym και Janet Van Dyne καλούνται να εξερευνήσουν τον Κβαντικό Κόσμο, όπου βρίσκονται να αλληλεπιδρούν με νέα παράξενα πλάσματα ξεκινώντας μια περιπέτεια που ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου με το Collider για την προώθηση της πρόσφατης ταινίας Ant-Man, οι ηθοποιοί της ταινίας μαζί με τον σκηνοθέτη Peyton Reed και τον Πρόεδρο των Marvel Studios Kevin Feige μίλησαν για την εξέλιξη των χαρακτήρων του «ANT-MAN ΚΑΙ WASP: ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ» που μέχρι τώρα έχουν συμμετάσχει σε τρεις ταινίες του MCU.

“Οι ταινίες Ant-Man ήταν πραγματικά πάντα για την οικογένεια”, δήλωσε στο Collider ο Reed. “Σε αυτήν την ταινία, η Cassie Lang είναι 18 ετών, αλλά συνεχίζουμε την ιστορία αυτής της οικογένειας. Ένα από τα πράγματα που έχουμε κάνει στο ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ είναι πραγματικά να διευρύνουμε αυτήν την ιστορία και να αρχίσουμε να μιλάμε για τα μυστικά που κρατούν τα μέλη της οικογένειας το ένα από το άλλο, που δεν λένε μεταξύ τους. Στην αρχή της ταινίας, πολύ γρήγορα, ανακαλύπτουμε ότι ίσως η Janet να μην έχει πει στην οικογένεια για τα 30 χρόνια της στο Quantum Realm και ίσως η Hope και ο Hank να μην έχουν πει στον Scott για το τι δουλεύουν με την Cassie κάτω στο υπόγειο, και ίσως η Cassie να μην έχει πει στον μπαμπά της για τον χρόνο που μπορεί να είχε περάσει στη φυλακή. Όλοι κρατούν μυστικά από τον Scott, στην αρχή της ταινίας. Και τότε, ξαφνικά, ωθούνται στο Κβαντικό Βασίλειο και πρέπει να δουλέψουν αυτές τις δυναμικές της οικογένειας ενώ βρίσκονται σε αυτόν τον παράξενο, εκνευρισμένο κόσμο. Αλλά πραγματικά είναι το θέμα της οικογένειας που είναι το σταθερό στις ταινίες.”

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Peyton Reed, ενώ συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Kathryn Newton, Jonathan Majors, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Bill Murray, Randall Park και Mike Wood.

Πηγές

Avatar
Ο Χρήστος Αρφάνης (αγγλικά: Christos Arfanis) γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, Ελλάδα. Είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος - μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος - και παραγωγός ταινιών, καθώς επίσης και αρθρογράφος ψυχαγωγίας. Άρθρα του για τον Κινηματογράφο δημοσιεύονται στην Πολιτιστική στήλη του Επιστημονικού Περιοδικού του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» (Anatomy Crime and Horror International Film Festival) και του 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μαραθώνιος ταινιών (Athens Marathon International Film Festival). Δραστηριότητες: 2023 - σήμερα Μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος 2022 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Say Yes to the Press (website + digital magazine) 2020 - σήμερα Αρχισυντάκτης και Αρθογράφος για το Entertainment News Greece (website) 2021 - 2023 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Art News by Glass Tee (website) 2020 - 2022 Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος για το Three Pixels Lab (website).