Τα top trends στη διακόσμηση

Οι κορυφαίες τάσεις της χρονιάς που διανύουμε περιλαμβάνουν γήινα και ουδέτερα χρώματα, πλούσια υφάσματα, χειροποίητες δημιουργίες και βιοφιλικό design.

 

Πάμε να δούμε τα κορυφαία deco trends!

Σε σύνδεση με τη φύση

Οι nature lovers το έχουν αγκαλιάσει ήδη από το 2020, μήπως ήρθε η ώρα να το αγαπήσεις κι εσύ; Το βιοφιλικό design αποσκοπεί στο να μας συνδέσει με το περιβάλλον, φέρνοντας τη φύση μέσα στο σπίτι μας! Χρώματα και υλικά που προέρχονται από το περιβάλλον πρωταγωνιστούν. Τα φυτά κάνουν αισθητή την παρουσία τους και ο χώρος γεμίζει ενέργεια και χαρά.

Στις καμπύλες λέμε ναι!

Οι απόλυτες γωνίες δίνουν τη θέση τους στις ενδιαφέρουσες καμπύλες και ο χώρος γίνεται πληθωρικά… ήρεμος. Έπιπλα με στρογγυλεμένες άκρες, τοξωτές πόρτες και άλλα… θα μας κάνουν εντύπωση!

Γήινη κομψότητα

Οι αποχρώσεις του ξύλου προσδίδουν στον χώρο ζεστασιά. Η διαχρονική τους κομψότητα επανέρχεται δυναμικά και η παρουσία τους θα χαρίσει αίγλη… Παίζοντας με τα χρώματα και τα υφάσματα μπορούμε να δώσουμε έναν ανάλαφρο αέρα στα κλασικά έπιπλα. Το vintage στοιχείο και οι χειροποίητες δημιουργίες πάντως έχουν σίγουρα μια θέση εδώ…

Ο μαξιμαλισμός στο σπίτι!

Η διακριτικότητα μπορεί να αποχωρήσει… Έπιπλα με μαξιμαλιστικά στοιχεία, τοίχοι με… εμφατικές ταπετσαρίες, λεπτομέρειες που έχουν ένταση θα αναδείξουν την προσωπικότητα του χώρου.

Στον αέρα…

Τι θα λέγατε για έπιπλα μπάνιου που αιωρούνται; Η αιθέρια αισθητική είναι εντυπωσιακή!

Tips

  • Υφάσματα όπως το τουίντ και το σουέντ κάνουν τον χώρο πιο cozy.
  • “Σπάσε” το λευκό με χρώματα της ερήμου… Το μπεζ και το πορτοκαλί θα ανανεώσουν τον χώρο. Ταιριάζουν πολύ με καφέ έπιπλα, με το ξύλο αλλά και με το βιοφιλικό design.
  • Ένα statement χαλί μπορεί να ανανεώσει τον χώρο.