Το Aiki Diounot παρουσίασε τη νέα συλλογή Sorbet Shades SS23

Το Aiki Diounot πλημμύρισε για ακόμα μία φορά με κόσμο την οδό Πρατίνου στο Παγκράτι αυτή τη φορά με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογή Sorbet Shades SS23. Εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της Μόδας, των Τεχνών και των Media βρέθηκαν στο αγαπημένο showroom στο Παγκράτι για να υποστηρίξουν το concept της Χρυσάνθης Γκούρου, που κάθε σεζόν στρέφει τους προβολείς και σε διαφορετική ομάδα νέων, ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών, που δημιουργούν τις δικές τους προτάσεις με έντονα και μοναδικά prints, αλλά και statement occasion pieces.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Άλκηστις Ζιρώ, Τζωρτζίνα Λιώση, Idra Kayne, Λυδία Παπαϊωάννου, Φωτεινή Αριστακεσιάν, Μαλαματένια Παρασίδη, Ελισάβετ Τούλη και Φωτεινή Τράκα, που επέλεξαν δημιουργίες από τη νέα συλλογή που μας ταξιδεύει σε μια ονειρική καλοκαιρινή σκηνή και αποτελεί μια ωδή στο ξέγνοιαστο πνεύμα του καλοκαιριού, ξυπνώντας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και παρόρμησης.

Τα bold χρώματα σε αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, τα unique prints σε unisex pieces, και τα 60s φορέματα και μαγιό αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους παρευρισκόμενους, ενώ το print βγαλμένο από τις Αθηναϊκές γειτονιές λατρεύτηκε από τους φανατικούς λάτρεις του κέντρου.

To Aiki Diounot πιστό στο DNA του προτείνει πάντα στο κοινό exclusive δημιουργίες limited edition υποστηρίζοντας την αργή και ηθική μόδα. Διατηρώντας μικρές παραγωγές 100% Made in Greece, το Aiki Diounot εγγυάται της ποιότητας αφήνοντας τους ταλαντούχους σχεδιαστές να εκφράσουν αβίαστα την έμπνευση τους.