Η ΔΩΔΩΝΗ επεκτείνει τη γκάμα Φυτικών Επιδορπίων με την Απολαυστική Γεύση Πορτοκάλι – Περγαμόντο

Η ΔΩΔΩΝΗ εμπλουτίζει τη σειρά των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, λανσάροντας τη νέα γεύση του καλοκαιριού, το ΔΩΔΩΝΗ Plantd Πορτοκάλι-Περγαμόντο, με βάση τη βρώμη.

Επεκτείνοντας την επιτυχία των ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, των φυτικών επιδορπίων εξαίρετης ποιότητας, η οποία διέπεται από τα πιο αυστηρά πρότυπα, το ΔΩΔΩΝΗ Plant’d Πορτοκάλι-Περγαμόντο αποτελεί ένα καινοτόμο mix γεύσεων, με αιθέρια εσπεριδοειδή αρώματα, προσφέροντας μια απόλυτα αναζωογονητική και ισορροπημένη γεύση με πλούσια υφή.

Η προσθήκη της νέας αυτής γεύσης, υπογραμμίζει την αφοσίωση της ΔΩΔΩΝΗ στη συνεχή καινοτομία και την ικανοποίηση των συνεχώς εξελισσόμενων τάσεων και προτιμήσεων των καταναλωτών. Η αρμονική συγχώνευση του πορτοκαλιού και των μαγευτικών λουλουδένιων νοτών του περγαμόντου, συνοψίζει το πάθος της εταιρείας για τη δημιουργία εξαιρετικών φυτικών επιδορπίων που προσφέρουν μια άριστη γεύση και μια εναλλακτική επιλογή για τους καταναλωτές.

Η σειρά των φυτικών επιδορπίων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d είναι κατάλληλη για όσους επιλέγουν μια vegan διατροφή ή μία διατροφή με λιγότερα γαλακτοκομικά, καθώς αυτά παράγονται από εξαίρετης ποιότητας φυσικά συστατικά με βάση τη βρώμη και φυτικές πρωτεΐνες μπιζελιού, ενώ δεν περιέχουν λακτόζη, φοινικέλαιο, σόγια, ξηρούς καρπούς και συντηρητικά.